Totul a pornit de la curiozitate
Primele tranzactii au fost unele virtuale
Investitia la bursa a inceput prin Intercapital
Curand, hobby-ul s-a transformat intr-un job
4 / 4

Curand, hobby-ul s-a transformat intr-un job

Deoarece jobul anterior presupunea alocarea unui timp indelungat activitatea de analiza si informare despre piata avea loc numai in timpul weekend-ului.

“Prin 2005-2006, datorita faptului ca nu puteam sa aloc foarte mult timp activitatii de investitor, am pierdut relativ multi bani, iar facand o comparatie cati bani am pierdut din investitiile la bursa si cati bani am castigat din salariu ieseam in pierdere”, afirma brokerul.

Acel moment a fost decisiv, astfel ca in locul unui job in acelasi domeniu platit mai bine, acesta a ales sa aiba contact direct cu piata de capital romaneasca si cu domeniul investitiilor la bursa prin acceptarea postului de broker. Cunoasterea unei parti dintre viitorii colegi, a proiectelor casei de brokeraj, dinamica societatii au fost motivele pentru care Aldea a preferat job-ul de broker la Intercapital.

“Cand m-am angajat mi se parea interesanta pozitia de analist, dar la acel moment nu erau posturi disponibile. Astfel am acceptat job-ul de broker si mi-am dat seama ca mi se potriveste foarte bine. In 5-10 ani ma vad lucrand tot la Intercapital si pentru acest lucru am in vedere o serie de elemente, plecand de la potentialul pe care il are compania si domeniul in care ea isi desfasoara activitatea si ajungand la mediul de lucru, care este unul profesionist si foarte placut”, conchide Gabriel Aldea.

Cititi maine in suplimentul Money, sfaturi ale specialistul pentru cei care doresc sa inceapa o investite la bursa, dar si pentru investitorii actuali.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri