1 / 5

Grupul mizeaza pe o crestere organica

Directorul companiei a precizat ca extinderea companiei este luata in calcul atat prin crestere organica – prin dezvoltarea parcul industrial Saratel, cat si prin fuziuni, exploatand orice oportunitate aparuta in piata.

Florin Urite (foto) afirma ca grupul Teraplast urmareste sa devina cel mai mare furnizor de solutii si sisteme integrate in domeniul instalatiilor si constructiilor din Romania.

Programul de investitii din perioada 2008-2013, in valoare de 66 milioane euro, anuntat de catre companie, presupune constructia de noi fabrici in parcul industrial de 22 ha din Saratel, extinderea capacitatilor de productie, dezvoltarea portofoliului de produse si dezvoltarea regionala.

Pana in prezent au fost relocate la Saratel fabricile de tevi PVC, de profile PVC, de granule plastifiate din PVC. De asemenea, au fost construite fabrici pentru produse noi, cum ar fi tevile corugate si caminele de vizitare, iar in perioada urmatoare va fi relocata fabrica de fitinguri PP (polipropilena) si va fi construit un depozit de produse finite.

Teraplast opereaza 12 showroom-uri in tara si studiaza posibilitatea dechiderii de noi puncte de lucru pentru a asigura o crestere organica a business-ului de tamplarie termoizolanta TeraGlass.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri