1 / 4

Indicele S&P 500, cea mai buna luna septembrie

Indicele S&P 500 a incheiat luna septembrie cu un randament lunar de 8,79%, al 15-lea cel mai mare din istoria indicelui. Luna trecuta a fost si cea mai profitabila luna septembrie din anul 1950 pana in prezent.

Randamentul lunar este cel mai mare din ultimele 17 luni iar aprecierea este depasita doar de aprilie 2009, cand indicele a crescut cu 9,39%, dupa minimele atinse de pietele financiare, se arata in raportul de analiza Puls Capital, al firmei de brokeraj Intercapital Invest.

Dupa rally-ul din ultimele saptamani, pietele externe au pierdut din turatie in ultimele sedinte, aceste aprecieri epuizand forta de cumparare a investitorilor, macar pentru cateva sedinte.

“In acest moment, S&P 500 a ajuns intr-o zona de rezistenta foarte importanta (maximul de la inceputul anului) si este destul de greu de previzionat o evolutie viitoare”, sustin analistii Intercapital.

Pe termen lung, trenul ramane ascendant, chiar daca pe termen mediu s-a observant o unda corectiva ce a pus serios la indoiala cresterile.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri