2 / 4

Eforturile si incercarile brokerilor la capitolul FP

Dupa ce listarea Fondului a intrat in linie dreapta si prima parte a anului a adus semnale concrete privind listarea, brokerii au inceput sa se concentreze mai mult pe viitorul emitent.

Astfel, rapoartele de analiza pentru fond au inceput sa fie tot mai frecvente. Intercapital a lansat evolutia pretului OTC al tranzactiilor cu actiunile FP si singurul fond din Romania care ofera acces investitorilor la BVB la actiunile Fondului. De asemenea, Wood si Unicredit au creat warranturi pe burse internmationale avand ca activ suport titlurile FP.

“Pe langa cele de mai sus, vom mai lansa si alte proiecte si initiative interesante legate de FP in preajma momentului listarii acestuia, insa la acest moment nu am informatii publice pe aceasta tema”, a declarat Razvan Pasol.

Evenimentul listarii FP este un moment care trebuie fructificat ca atare din perspectiva unui intermediar, spune CEO-ul Tradeville, Mihaela Biciu (foto).

Eforturile noastre se vor canaliza spre retentia posesorilor de actiuni FP in sistemul bursier si spre incurajarea atat a noilor, cat si a vechilor investitori in a tranzactiona acest nou emitent”, a explicat Biciu.

De asemenea, recent, Prime Transaction a anuntat o oferta speciala pentru proprietarii de titluri FP. Pana la 30 iunie 2011, Prime ofera o reducere de 50% a comisionului de succes pentru detinatorii de actiuni FP, care isi deschid un cont de investitii administrat de un broker.

Alin Brendea, directorul operatiuni al Prime Transaction, a declarat pentru Wall-Street.ro ca a avut in ultimele luni contacte cu peste 150 de clienti interesati de a intra pe piata bursiera la momentul listarii Fondului Proprietatea.

Sper ca o parte importanta dintre acestia sa devina clienti ai societatii in acest an”, a explicat acesta.

Mai mult, SSIF-ul ofera si asistenta gratuita pentru orice client care deschide un cont nou, cu privire la formalitatile de tranzactionare ale actiunilor Fondul Proprietatea, cu privire la functionarea pietei bursiere cat si cu privire la evolutia cursului de tranzactionare a actiunilor FP.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri