1 / 4

Joe Biden, la Bucuresti: Suntem mandri sa fim impreuna

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a declarat, marti, la Baza 90, ca fortele americane au gasit in Romania aliati de nadejde, iar tara noastra este „un partener serios si ferm din prima zi”. ”Suntem mandri sa fim impreuna”, a spus Biden referindu-se la militarii romani care se afla in teatrele de operatii alaturi de fortele americane.

”Multumesc barbatilor si femeilor in uniforma si familiilor dumneavoastra”, a continuat vicepresedintele SUA. El a amintit de cei 25 de soldati romani care si-au dat viata in Afganistan si Irak, porecum si de cei 143 de romani raniti. ”Le datoram recunostinta”, a continuat Biden.

Vicepresedintele SUA a mentionat apoi ca Statele Unite au gasit in Romania un aliat de nadejde. ”In Romania fortele americane au gasit aliati de nadejde. Este un parteneriat serios si ferm din prima zi”, a afirmat Biden, potrivit Mediafax.

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a ajuns, marti dupa-amiaza, la Bucuresti, la bordul Air Force 2, impreuna cu sotia sa, pentru o vizita oficiala de doua zile, in care se va intalni cu presedintele Basescu, cu premierul Ponta si cu societatea civila, tema centrala fiind situatia regionala.
Imediat dupa aterizare, Joe Biden a mers la Baza 90 Otopeni, unde le-a vorbit militarilor romani.

Sursa foto: Mediafax Foto/ Masina in care se afla vipresedintele american, Joe Biden

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri