1 / 6

Klaus Iohannis, noul presedinte al PNL: Ii invit inapoi in PNL pe cei care au crezut ca le va fi mai bine in afara

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, ales sambata in fruntea partidului de catre congres, a precizat, in discursul de dupa anuntarea rezultatului votului, ca resursele umane ale formatiunii nu trebuie irosite, el invitand inapoi in PNL pe cei care au crezut ca le va fi mai bine in afara.
"Niciodata un partid nu poate sa fie prea mare si niciodata nu trebuie sa fie irosite resursele – ma refer la resursele umane – ale unui partid. De aceea dati-mi voie azi, aici, de la aceasta tribuna, sa invit inapoi in partid pe cei care, din varii motive, temporar, au crezut ca le este mai bine in afara partidului", a spus Iohannis, in apluzele salii.

"Va multumesc pentru incredere si va asigur ca vom reusi prin noi insine", a adaugat Iohannis. El a tinut sa le multumeasca celor care l-au ales si i-au acordat votul de incredere.

"Multumesc mult. Multumesc domnului presedinte Quintus. Multumesc, dragi liberali. Va multumesc - este un vot coplesitor - pentru votul de incredere . Acest rezultat pentru mine este foarte emotionant', a spus Iohannis. El a spus ca votul masiv primit este "foarte frumos".

"Am indraznit sa vin in fata dumneavostra sa va cer votul. Am prezentat o motiune care cred ca poate sa fie castgatoate pentru PNL dar acest vot masiv, recunosc, este foarte frumos. Multumesc mult", a spus Iohannis. El a mai multumit si celor care laau incurajat sa faca acest pas privind candidatura la presedintia PNL.

"PNL are foarte multe resurse, foarte multi oameni care sunt capabili sa faca lucruri mari, foarte multi oameni deosebiti de competensi in domeniul lor. Acest lucru ma face sa fiu convins ca vom reusi impreuna sa facem ce ne-am propus. Acest lucru ma face sa fiu convins ca vom reusi sa schimbam Romania in bine", a mai spus Iohannis.

Sursa foto: Mediafax Foto

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri