1 / 9

O reeditare a spectacolului politic din 2012

Organizatorii lansarii lui Victor Ponta au intentionat sa reediteze spectacolul politic din octombrie 2012, desfasurat de USL tot pe stadionul National Arena si care s-a intiparit in memoria colectiva ca o manifestare de amploare, de forta. Marea problema intampinata acum a fost, insa, faptul ca cei prezenti nu au putut auzi discursurile, sonorizarea lasand de dorit, noteaza Mediafax.


Problema sunetului nu a fost rezolvata in timpul evenimentului de lansare, acesta desfasurandu-se de la un capat la altul fara ca cei din tribune sau din peluza sa receptioneze sunetul. Este foarte posibil ca organizatorii sa fie realizat faptul ca acustica stadionului nu permite receptarea fidela a mesajelor vorbite si au montat, in prealabil, doua schele uriase pe care au fixat cateva zeci de boxe, acestea fiind indreptate catre peluza opusa scenei. Cu toate acestea, sunetul a lasat mult de dorit.


Jurnalistii prezenti la eveniment, si care au stat in tribuna unu, au fost nevoiti sa apeleze la transmisia evenimentului de pe site-uri pentru a putea auzi discursurile. Aceasta problema a sunetului a persistat cu toate ca, in decursul diminetii, Victor Ponta a venit personal sa inspecteze desfasurarea lucrarilor. Din cauza sunetului, evenimentul a fost "grabit" oarecum, intrucat, in loc sa dureze o ora jumatate, asa cum a fost anuntat, a durat in jur de o ora. Evenimentul a debutat cu o intarziere de jumatate de ora fata de ora anuntata, respectiv la 16.30, cu aparitia premierului, care, alaturi de sotia sa, Daciana, a urcat pe scena.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri