1 / 10

Ecaterina Andronescu: Sunt socata de acuzatiile DNA

Ecaterina Andronescu este acuzata de procurorii DNA ca ar fi pretins si primit bani si alte foloase necuvenite de la firma Siveco, pe care ar fi favorizat-o in derularea unor proiecte cu ministerul, inclusiv pentru licentierea Microsoft.
Fostul ministru al Educatiei s-a declarat socata de acuzatiile DNA si neaga implicarea sa in cazul in care sunt vizati noua fosti ministri, precizand ca nu a cerut si nu a luat niciun leu. "Luare de mita, spalare de bani sunt lucruri care...ma duc si ma bat pana la Dumnezeu. Asa ceva in viata mea nu am facut. Nu mi-a trebuit un leu de undeva", e declarat Ecaterina Andronescu pentru Realitatea TV.

Referitor la acuzatiile care i se aduc, privind fapte de coruptie in cazul unor contracte pentru licente IT, Ecaterina Andronescu spune ca nu a cerut si nu a luat niciun leu in perioada in care a fost ministru.


"Nu am cerut si nu am luat. Vreau sa spun lucrul acesta raspicat", a precizat fostul ministru.


Avand in vedere ca procurorii au cerut ridicarea imunitatii celor noua fosti ministri, ei nu au fost chemati la DNA. "Ar fi trebuit sa ma cheme si pe mine sa imi spuna. Eu sunt acum chiar socata. Aceasta institutie ar fi trebuit sa ma cheme si pe mine sa ma intrebe", a completat Andronescu, senator PSD.


Sursa foto: Mediafax Foto.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri