10 / 12

Borbely: Basescu incearca sa favorizeze un candidat; nu are nimic de castigat

Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, afirma ca, prin declaratiile potrivit carora premierul Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit, presedintele Traian Basescu "incearca sa favorizeze un candidat", iar "cel mai pagubos" e faptul ca "cetatenii isi pierd increderea in statul de drept".


Laszlo Borbely a declarat, marti, ca, prin afirmatiile potrivit carora premierul Victor Ponta a fost ofiter acoperit, Traian Basescu "incearca sa favorizeze un candidat pentru care si-a exprimat deja suportul", insa nimeni nu are de castigat din acest lucru. "Aceasta declaratie e clar ca are legatura cu campania electorala. Presedintele incearca sa favorizeze un candidat pentru care si-a exprimat deja suportul. Cel mai pagubos din aceasta campanie e faptul ca cetatenii isi pierd increderea in politicieni in general si intr-un stat de drept care sa functioneze ca lumea. Acest lucru se rasfrange asupra tuturor, nu are nimeni nimic de castigat din aceste declaratii", a declarat Borbely.


Presedintele incearca sa favorizeze un candidat pentru care si-a exprimat deja suportul.


El a adaugat ca nu vrea sa comenteze declaratiile presedintelui pe acest subiect intrucat nu are informatiile necesare ca sa se poata pronunta, adica nu stie care sunt procedurile si nu intelege exact despre ce e vorba si ca, din cate stie el, identitatea ofiterilor acoperiti nu se divulga. Borbely a spus ca declaratiile din ultima perioada demonstreaza faptul ca inca mai este de invatat in ceea ce priveste atitudinea si spiritul care ar trebui sa existe intr-o campanie electorala. "In loc sa discutam programele candidatilor la Presedintie, nu exista zi, practic, in care sa nu fie lansate atacuri la persoana, la viata privata a candidatilor. Eu cred ca nu aceste lucruri sunt importante", a adaugat vicepresedintele politic al UDMR.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri