3 / 9

Cine sunt ministrii propusi in Cabinetul Ponta IV. Educatia va fi preluata de un rector, iar Cultura de un apropiat al lui Iliescu

Sorin Grindeanu, propus la Ministerul Comunicatiilor, are 41 de ani, a absolvit Facultatea de Matematica, Sectia informatica, a fost viceprimar al Timisoarei.


Sorin Grindeanu este nascut in 5 decembrie 1973, la Caransebes, este absolvent al Universitatii de Vest Timisoara, Facultatea de Matematica, Sectia Informatica (1992 - 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Matematica, Sectia informatica.


Este membru PDSR din noiembrie 1996, a detinut mai multe functii in organizatia judeteana de tineret, iar in decembrie 2003 a devenit presedinte executiv al Organizatiei Judetene a PSD Timis, pana in prezent fiind prim-vicepresedinte de filiala, lider al PSD Timisoara, iar duminica a fost desemnat presedinte interimar al PSD Timis. In perioada 2004-2008 a fost consilier local la Timisoara.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri