4 / 6

Mofturi in inchisoare: care sunt marile nemultumiri ale polticienilor si afaceristilor ajunsi dupa gratii

Fostul actionar al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Borcea, este in prezent arestat la Penitenciarul Poarta Alba, unde si-a transformat conditiile de detentie in asa fel incat sa se apropie cat mai mult de confortul de acasa.


Un raport realizat de Administratia Nationala a Penitenciarelor in urma unei anchete arata ca acesta a beneficiat de renovarea celulei, in care a avut mocheta pe jos, un televizor plasma, frigider, dar si un calorifer electric in timpul iernii, facilitati la care alti detinuti nu au acces, cel putin nu in mod legal.


Mai mult, Cristi Borcea a avut acces si la aparate de fitness, mai exact la o banda de alergat si bicicleta. Oficialii de la ANP au mai aratat ca gardienii i-au facilitat accesul la un telefon instalat pentru el in zona spalatoriei in care trebuia sa lucreze.


Cristi Borcea are de executat sase ani de inchisoare in dosarul Tranferurilor, in care au mai fost condamnati Gica Popescu, George Copos, Mihai Stoica, Giovanni si Victor Becali, Jean Padureanu si Gheorghe Netoiu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri