1 / 7

1. Ce gadget aveti in buzunar, la indemana?

Am intotdeauna la mine telefonul, este vorba despre modelul Samsung Galaxy S2. L-am ales datorita brandului, dar si designului extrem de atractiv, precum si datorita caracteristicilor tehnice – am fost interesat de un telefon care sa raspunda rapid comenzilor, iar procesorul dual-core s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Foarte important in luarea deciziei a fost si faptul ca este usor de sincronizat cu e-mailul, calendarul si contactele de la birou. Mai ales din cauza navetei zilnice Bucuresti – Ploiesti, am nevoie sa fiu in permanenta online, in contact cu ceea ce se intampla la birou. De asemenea, am fost influentat si de solutiile avansate de criptare, intrucat confidentialitatea datelor devine tot mai problematica in actualul mediu digital, cand un simplu antivirus nu mai este suficient.

2. Primul gadget din viata dvs? La ce varsta?

Primul gadget din viata mea a fost un casetofon portabil de tip walkman Sony. In prezent, desi tehnologia digitala de redare a muzicii a avansat foarte mult, de multe ori prefer calitatea oferita de redarea in format CD.

3. Care este ultima achizitie din IT?

Cea mai recenta achizitie este un laptop Samsung Chronos 7, pe care l-am ales pentru ca mi-a fost recomandat mai ales la nivel de performanta, datorita procesorului de ultima generatie Intel Core i7, si ecranului de inalta definitie, important in contextul in care petrec multe ore in fata calculatorului si trebuie sa vizualizez si multe fisiere foto si video. Importante au fost si rezistenta si portabilitatea, factori decizionali pentru transportul in foarte multe deplasari. De asemenea, l-am ales si datorita vitezei de reactie (mai ales la deschidere si inchidere), vietii extinse a bateriei si design-ului elegant, cu carcasa subtire si compacta din aluminiu.

Profil IT este o sectiune in care managerii pasionati de gadgeturi impartasesc cititorilor preferintele in materie de produse IT. Cititi aici mai multe intervuri din sectiunea Profil IT.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri