2 / 6

Care este ultima achizitie pe care ati facut-o in acest domeniu?

Ultima achizitie a fost un iPhone 5.

Ce sistem de operare mobil preferati? Care considerati ca este cel mai bine optimizat pentru accesul la internet?

Personal, utilizez un iPhone, prin urmare iOS. Nu pot vorbi foarte multe despre alte sisteme (Android sau Windows Phone), am ramas fidela iOS.

Ati fost dezamagit(a) de vreun anumit gadget pana acum? Ce v-a nemultumit?

Nu in mod deosebit pentru ca inainte de a achizitiona orice dispozitiv ma informez cu privire la caracteristicile gadget-ului. De asemenea, cer cu incredere sfatul prietenilor sau al unor specialisti atunci cand vreau sa achizitionez un dispozitiv cu care nu sunt inca obisnuita, de exemplu, un aparat foto performant.

Care sunt brandul si managerul favorit? De ce?
In materie de telefoane mobile, as spune fara gres Apple. In materie de laptop-uri, Macbook Air sau Dell. Iar managerul pe care il respect si care ma motiveaza de fiecare data prin atitudinea sa de invingator si leader este Steve Jobs. Un punct de reper si continua inspiratie este faimosul sau discurs de la Universitatea Standford: http://www.youtube.com/watch?v=a5SMyfbWYyE.

Pana unde considerati ca va merge inovatia in domeniul IT?

Singura limita este cea impusa de imaginatia noastra. Bineinteles, conteaza si contextul social si economic. Cred ca suntem intr-o continua expansiune si traim intr-o adevarata “explozie” de gadget-uri si de functionalitati noi pe care nu le puteam intui acum 10 ani. Este extrem de interesant de urmarit evolutia in domeniul online, software si hardware. Sunt convinsa ca in urmatorii ani aceasta dezvoltare incredibila va continua intr-un ritm accelerat si vom putea apela la tehnologii ce acum sunt de domeniul fantasticului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri