1 / 8

iPhone / Apple

Din totalul de 25 de manageri care au intrat in sondajul Wall-Street.ro, 15 folosesc mai multe generatii iPhone de la Apple.


Daniel Truica (foto), managing partner al Vola.ro, spune ca foloseste un iPhone dupa ce a renuntat la un terminal BlackBerry.


“Am intotdeauna la indemana iPhone-ul meu. Imi citesc emailurile pe el, imi fac notite, am sincronizat calendarul. Am achizitionat iPhone-ul trecand de la un terminal Blackberry, si l-am cumparat pentru ca mi s-a parut superior tehnologic telefonului pe care il detineam la momentul respectiv”, sustine Truica.


Un alt manager care foloseste iPhone-ul celor de la Apple este Marius Dosinescu, seful Floridelux.ro.


“Am un iPhone. Povestea pe care o am cu acest gadget este putin mai lunga, intrucat eu eram un impatimit al sistemelor Windows, fiind anti-produse Apple. Primul iPhone l-am primit cadou, iar in momentul in care am inceput sa-l utilizez am fost uimit de stabilitatea sa, de faptul ca nu am pierdut niciodate datele din el si ca este foarte simplu de folosit, pe deasupra. Nu ma declar fan Apple, insa imi plac produsele brandului”, a declarat Dosinescu pentru Wall-Street.ro.


Sebastien Delen, directorul general Ubisoft Romania este de asemenea posesorului unui iPhone 5, dar utilizeaza deopotriva si telefonul-tableta Galaxy Note 2.


Daca ar fi sa aleaga intre cele doua telefoane, tehnic, managerului francez ii place mai mult Samsung Galaxy Note II, dar prefera iPhone-ul in majoritatea timpului deoarece este mai comod si usor de folosit, datorita iOS-ului.


“Am cumparat iPhone-ul pentru ca sistemul creat de cei de la Apple face ca descarcarea de aplicatii sa fie usoara, iar trecerea de la un telefon la altul se face fara probleme: poti continua imediat cu cartile, muzica si filmele tale pe telefonul nou. Imi este si mai usor pentru ca am un iPad si un Mac acasa: folosirea aceluiasi mediu face lucrurile mai usoare. Folosesc iPhone-ul ca telefon de zi cu zi, iar Note II ca «jucarie»”.


Printre alti manageri care prefera iPhone-ul si platforma iOS se numara Gabriel Ghita (MasterCard), Gabriel Gidea (Kingston Romania), Dragos Roua (VentureConnect), Bogdan Bucurei (UPC), Cristian Badea (Avangate), Florentina Taudor (Renania), Mihai Patrascu (evoMAG.ro), Cristina Gheorghitoiu (Mercador), Cornelius Brody (iQuest), Teodor Blidarus (Softelligence), Simona Lapusan (Zitec), Cristi Cozic (Entersoft) sau Adrian Dinu (Elefant.ro).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri