1 / 4

Pe podiumul consultantilor imobiliari

Incepand cu luna aprilie, conducerea biroului local al companiei de consultanta imobiliara CB Richard Ellis a fost preluata de Razvan Iorgu (foto), in varsta de 35 de ani, dupa ce Radu Lucianu, fost managing director, a parasit compania.

Noul sef are planuri mari pentru CBRE: marirea cotei de piata pe toate sectoarele de activitate si ocuparea unui loc in top trei consultanti imobiliari dupa cifra de afaceri in 2011.

“Este greu de spus de pe acum daca vom fi in top trei, pentru ca nu cunosc cifrele de afaceri ale celorlalte companii, insa ne propunem sa fim lideri pe segmentele de piata pe care le acoperim si, evident, sa fim in top trei consultanti imobiliari”, a declarat Razvan Iorgu, managing director al CBRE Romania.

Contractul de munca al Iorgu a fost incheiat pe o perioada nedeterminata, dupa ce in luna februarie contractele lui Radu Lucianu si al lui Ionut Bordei, fostul sef al departamentului de rezidential, ulterior coordonatorul departamentului de terenuri, au expirat.

Razvan Iorgu s-a alaturat companiei in anul 2001 si incepand din anul 2009 a ocupat functia de Chief Opperating Officer (COO) al CBRE Romania.

In 2009, CBRE a afisat pierderi de 2,38 milioane de euro, in timp ce afacerile companiei au fost de 2,17 milioane de euro, potrivit datelor de la Ministerul de Finante.

Citeste si Cum s-a schimbat topul consultantilor imobiliari in 2009.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri