12 / 13

Un an de BIROU DE COMPANIE: Cum arata sediile companiilor de top

Luna lui Cuptor a debutat cu sediul agentiei de relatii publice Image PR, care include, pe langa spatiile de lucru, o terasa cu piscina.Vila are trei camere, un living, o mansarda, patru bai si o bucatarie spatioasa, complet utilitata, precum cea dintr-o casa de vacanta.

Al doilea birou a fost cel al Trilulilu.ro (foto), din Cluj-Napoca. Conducerea companiei a inchiriat o suprafata de 210 de metri patrati la parterul si primul etaj al unei cladiri de birouri de trei etaje, aflate in cartierul Zorilor, aproape de Gradina Botanica si centrul comercial Sigma Center.

Dupa Cluj-Napoca, a urmat Timisoara, unde isi are sediul biroul de arhitectura Andreescu & Gaivoronschi, cunoscut pentru proiectarea celui mai important parc de afaceri din afara Bucurestiului, complexul City Business Centre. Sediul firmei este compus, de fapt, din doua apartamente unificate cu o dezvoltare partiala in mansarda si gazduieste 11 angajati. Primul apartament a fost cumparat in anul 2000, iar al doilea, in 2007.

Iulie s-a incheiat cu noul birou al Volksbank Romania (foto), a opta din piata locala. Volksbank ocupa sapte etaje in cladirea de birouri Nusco Tower, dezvoltata de italienii de la Nusco pe bulevardul Barbu Vacarescu, in apropiere de statia de metrou Aurel Vlaicu.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri