3 / 13

Lowe si Euroweb, in octombrie

Luna octombrie a debutat cu biroul grupului Lowe (foto). Cele sase companii ale grupului Lowe ocupa o cladire de birouri din nordul Capitalei, pe strada Ceasornicului, in apropiere de ambasada Chinei. Sediul companiei fondate de Veronica Savanciuc si Paul Radu este unul dintre cele mai elegante din industria comunicarii, iar designul interior poarta amprenta fondatorilor.

Dupa biroul grupului Lowe, a urmat sediul Euroweb, care se afla in cladirea Nouveau Center, paralela cu Biserica Sfantul Gheorghe Nou de pe strada Lipscani. Initial, spatiul a fost inchiriat pe o perioada de cinci ani, in 2003, ulterior contractul fiind reinnoit anual. Cladirea apartine grupului Tiriac Imobiliare si este administrata de Romprod Trading.

Cel de-al treilea biroul prezentat in luna octombrie a fost cel al companiei de sigurari Signal Iduna. Birourile celor 46 de angajati Signal Iduna care-si desfasoara activitatea in cadrul sediului din strada Vulturilor din Capitala sunt amplasate la etajele unu si doi ale cladirii, pe o suprafata totala de 605 metri patrati.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri