7 / 13

Microsoft si BVB, in februarie

Unul dintre cele mai votate birouri a fost cel al agentiei de lobby si public affairs Point Public Affairs, prezentat la inceputul lunii februarie. Sediul Point Public Affairs este situat pe strada Ienachita Vacarescu 22B, intr-o casa in stil brancovenesc, proiectata de arhitectul Gheorghe Simota.

Un al birou vizitat de Wall-Street.ro in februarie a fost cel al Microsoft, din Piata Presei. In cei aproximativ 2.450 de metri patrati inchiriati de Microsoft Romania in turnul de sud al cladirii City Gate compania poate acomoda pana la 190 de angajati desi exista birouri doar pentru 121.

A urmat apoi casa de avocatura Wolf Theiss Romania, care ocupa ultimele doua etaje ale cladirii Bucharest Corporate Center (BCC), amplasata in apropiere de Piata Victoriei. La inceputul anului, avocatii si-au prelungit pentru inca cinci ani contractul de inchiriere.

Luna s-a incheiat cu biroul Bursei de Valori Bucuresti (BVB). De aproape opt ani, sediul Bursei de Valori Bucuresti se afla in cladirea IBC Modern, detinuta de omul de afaceri Dan Adamescu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri