1 / 7

Centru-Nord, zona cu cele mai multe vile inchiriate

Pe primul loc in topul zonelor din Bucuresti cu cel mai mare stoc de vile inchiriate se afla Centru-Nord, cu un numar total de 539 vile de inchiriat cu o suprafata totala de 31.929 mp. Din perimetrul Centru-Nord fac parte zonele Victoriei, Arcul de Triumf, Kiseleff, Aviatorilor, Charles de Gaulle, Nordului, Stefan cel Mare, Domenii, Floreasca, Herastrau, Casin, Dorobanti si Primaverii.

Din cele 539 vile, 82 mai au spatii libere, restul fiind ocupate integral.

„Cu toate ca in Centru-Nord este concentrata cea mai mare oferta de vile si concurenta intre proprietati este mare, aici piata este si cea mai dinamica. Cererea pentru acest perimetru s-a mentinut intotdeauna la un nivel mai ridicat fata de alte zone din Bucuresti, chiar si in cei mai dificili ani de criza (2009-2010), si ca urmare, a atras mai multe persoane si companii sa investeasca in vile de inchiriat”, a declarat Alexandru Petrescu, manager al companiei de consultanta Esop Consulting.

Cea mai mare vila de inchiriat care are spatii disponibile la inchiriere in momentul de fata se gaseste in cartierul Primaverii si are o suprafata totala de 1.400 mp (in imaginea atasata), din care suprafata inchiriabila reprezinta 1.200 mp. Super-vila de birouri din Primaverii este dispusa pe demisol, subsol, parter, doua etaje si mansarda, are doua corpuri de cladire si 12 locuri de parcare la exterior si dispune de toate facilitatile necesare: lift Schindler, climatizare sau cablare pentru voce-date.

Sursa foto: Esop

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri