Scandia

ScandiaCatelul din biroul Scandia este, de fapt, un membru al echipei, rolul sau fiind de a energiza oamenii. “Mi s-a intamplat sa vin dimineata nervos sau suparat la birou si sa vina in viteza sa ma intampine. In acel moment, te destinzi automat”, povestea recent Andrei Ursulescu, directorul general al Scandia.

Pfizer

PfizerFiliala locala a producatorului de medicamente Pfizer are sediul in cladirea Platinum Business and Convention Center, in apropiere de Aeroportul Henri Coanda, unde a inchiriat o suprafata de 2.000 mp.

CA Immo

CA ImmoIn biroul CA Immo, la receptie, se afla un acvariu cu pesti. Fondul austriac CA Immo, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Romania, ocupa de la sfarsitul anului 2010 o suprafata de 480 mp in cladirea Europe House, pe care o detine in Piata Victoriei.

BSS

BSSCompania de property si facility management Building Support Services (BSS), unul din principalii jucatori din piata de profil, are sediul in cladirea Europe House. La receptie, se afla un acvariu.

O sinsila in biroul Scandia

O sinsila in biroul ScandiaIn birourile echipei de marketing din cadrul Scandia se afla mai multe canapele vesele, fotografii cu membri echipei pe pereti si o sinsila intr-o cusca.

Epstein

EpsteinEpstein ocupa o suprafata de circa 500 mp la etajul sapte al cladirii Premium Plaza, amplasata pe strada Dr. Iacob Felix, in apropiere de Piata Victoriei.

InternetCorp

InternetCorpCici este animalul de companie al InternetCorp, publisherul Wall-Street.ro. Are un an si cinci luni si a fost adoptata in luna iunie a anului trecut.

Help Net

Help NetTasha, catelul familiei Iacob (n.r.: Isabelle Iacob este directorul general al Help Net Farma), este mascota companiei.

Ascendis

AscendisDin 2005, sediul Ascendis, una dintre cele mai importante companii de training si consultanta din Romania, se afla in cladirea Gabrielle Business Center din zona Baneasa. Cele doua acvarii cu pesti, care sunt si mascotele companiei, destind atmosfera in cei 350 metri patrati in care angajatii isi desfasoara activitatea.

Domo

DomoBirourile Domo sunt situate la etajele superioare ale cladirii Conect 3 Business Park din zona Pipera, aproape de statia de metrou Pipera.

Friends

FriendsAgentia de publicitate Friends Advertising si Fundatia Friends for Friends isi au sediul in mansarda unei cladiri diin zona Parcului Cismigiu. Angajatii au personalizat mansarda dupa gustul lor: cu un acvariu mare, cu pesti – simbolul agentiei Friends; cu picturi pe sticla, realizate de artistul Dan Toma; cu o colectie de dildouri roz, aliniata pe un perete la intrare; cu o fantana “norocoasa”, inconjurata de gazon.

Hostway

HostwaySediul Hostway Romania este amplasat in apropierea statiei de metrou Piata Iancului. Compania detine trei etaje din cladire, echivalentul a circa 600 de metri patrati.

Sika

SikaFliala locala a grupului elvetian Sika, specializat in productia de materiale chimice pentru constructii, ocupa o suprafata de 284 mp in cladirea Forum III BC, amplasate in imediata vecinatate a Palatului Parlamentului.