Garsoniera la piata Alba Iulia-800 de lei

Garsoniera la piata Alba Iulia-800 de leiO garsoniera de 20 mp, semidecomandata, din zona Piata Alba Iulia din Capitala, este scoasa la inchiriere pentru 800 de lei.

Locuinta este renovata si se inchiriaza nemobilata.

Pentru 200 de euro a fost scoasa la inchiriere si o garsoniera de 37 mp in zona Nerva Traian, in apropiere de Piata Alba Iulia.

Sursa anunturi si foto: Imobiliare.ro

Garsoniera la piata Victoriei-199 euro pe luna

Garsoniera la piata Victoriei-199 euro pe lunaO garsoniera de 35 mp in zona Piata Victoriei din Capitala este scoasa la inchiriere pentru 199 euro pe luna. Locuinta este mobilata si partial utilata.

Sursa anunt: Imobiliare.ro

Sursa foto:FreeDigitalPhotos.net.

2 camere la Izvor, 250 euro

2 camere la Izvor, 250 euroSi in zona Izvor-Brutus din Bucuresti este scos la inchiriere un apartament de 2 camere pentru 250 de euro. Apartamentul are 46 de mp si se inchiriaza nemobilat.

Un apartament de 3 camere in zona Sfanta Vineri este scos la inchiriere pentru 280 euro. Apartamentul are 65 mp si se inchiriaza nemobilat.


Sursa foto si anunturi: Imobiliare.ro.

Apartamente in centrul Brasovului, de la 150 euro pe luna

Apartamente in centrul Brasovului, de la 150 euro pe lunaIn Brasov chiria poate fi chiar mai mica pentru locuinte centrale. Astfel, in zona centrului istoric o garsoniera de 24 mp este scoasa la inchiriere pentru 150 de euro.

Locuinta este complet mobiliata si utilata.

La 150 de euro este scos la inchiriere si un apaertament de 2 camere in centrul brasovului, insa locuinta este nemobilata. Un apartament de 3 camere are un pret de 280 de euro pe luna.

Sursa anunturi si foto: Imobiliare.ro.

Constanta, locuinte in centru de la 200 euro/luna

Constanta, locuinte in centru de la 200 euro/lunaSi in centrul Constantei se gasesc garsoniere la 200 euro, dar si apartamente de 2 camere la preturi similare.

Sursa anunturi si foto: Imobiliare.ro.

Cluj, de la 200 de euro pe luna chiria in centru

Cluj, de la 200 de euro pe luna chiria in centruIn Cluj o garsoniera intr-o zona centralaeste scoasa la inchiriere pentru 200 euro. Locuinta are o suprafata de 35 mp.

Un apartament de 2 camere in oras este scos la inchiriere pentru 220 euro.

Sursa anunturi si foto: Imobiliare.ro.

Timisoara, apartament in centru la 200 euro pe luna

Timisoara, apartament in centru la 200 euro pe lunaO garsoniera in centrul orasului, mobilata modern este scoasa la inchiriere pentru 250 de euro. Locuinta are 43 mp. La acelasi pret este scos si un apartament de 2 camere de 60 mp, intr-o zona centrala din oras.

Sursa anunturi si foto: Imobiliare.ro.