AFI Palace Cotroceni

AFI Palace CotroceniIn AFI Palace Cotroceni, pe langa reducerile la electronice, se pot gasi de Black Friday reduceri de pana la 20% in magazinele House of Art si Fox. Marks&Spencer are de asemenea promotii la o serie de produse, chiar daca nu sunt speciale pentru Vinerea Neagra, potrivit datelor de pe site-ul mallului.

Ecco, Mirano sau Marionnaud au reduceri de Black Friday potrivit paginii de Facebook a AFI Palace.

In aceasta perioada AFI Palace sarbatoreste si 3 ani de la deschidere, asa ca orice client care face cumparaturi de minim 200 de lei poate participa la tombola prin care poate castiga masini, excursii, electronice, cosmetice sau bijiterii.

La acestea se adauga reducerile la electronice care exista in toate mallurile.

Vitantis

VitantisIn Vitantis Shopping Center sunt de asemenea cateva magazine care ofera reduceri in aceasta perioada, cu sau fara Black Friday ca strategie de marketing.

In Mirano pentru orice produs cumparat primesti un al doilea gratis, la Kenvelo platesti 150 de lei, la cumparaturi de 300 de lei, iar in Reserved sunt reduceri de pana la 30%.

Carrefour are reduceri speciale la electronice de Black Friday.

Bucuresti Mall

Bucuresti MallChiar daca nu sunt oferte speciale de Black Friday, Office Shoes ofera reduceri de 20% la produsele mid-season, iar la Nike se primesc vouchere de 50 de leu la cumparaturi de 300 de lei, potrivite datelor de pe site-ul Bucuresti Mall.

Plaza Romania

Plaza RomaniaPe langa reducerile brandurilor prezente si in Bucuresti Mall, in Plaza, Debenhams are oferta speciala pana pe 29 noiembrie si ofera reduceri de pana la 30%. Intr-adevar reducerile nu sunt oferite cu ocazia "Black Friday".

Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping CityUnii dintre retailerii din Baneasa Shopping City chiar au dorit sa nu marcheze „vinerea neagra” si au reduceri speciale. Potrivit paginii de Facebook a mallului, vor fi promotii de Black Friday la Nissa si Yellow Store. De asemenea si la Marionnaud produsele au minus 25% la pret in aceasta perioada, chiar daca nu ca urmare a "sarbatorii" vinerii negre.

Fashion House Outlet

Fashion House OutletIn cadrul outletului sunt cativa retaileri care au reduceri suplimentare in weekend-ul Black Friday. Printre acestea se numara Nike si Collective, unde pe langa reducerile standard preturile mai scad cu inca 30%.



Sun Plaza

Sun PlazaBlack Friday apare intr-o serie de promotii ale mai multor retaileri din mallul Sun Plaza. Sephora, Parfois, Cora sau Yellow Store sunt printre retailerii care fac reduceri de Vinerea Neagra. Acestora li se adauga si cateva branduri care au reduceri de sezon, cum este Debenhams.

In mallul de la Piata Sudului are loc si campania de iarna, asa ca cei care cumpara produse de minim 300 de lei (bonuri din aceeasi zi) in maxim 3 magazine (exceptie facand Cora si Baumax, unde bonul trebuie sa fie de 500 de lei) primesc vouchere si cadouri.

In toate centrele comerciale retailerii mari electro-IT au reduceri in aceasta perioada.

Centrele de informatii din malluri nu au idee ce promotii sunt in magazine

Centrele de informatii din malluri nu au idee ce promotii sunt in magazineIn Bucuresti, doua dintre cele mai mari mall-uri au in componenta magazine care au demarat campanii pentru Black Friday inca de la jumatatea acestei saptamani. Fie ca pun la dispozitie pliante la intrarea in magazine, ori ca au impanzit interiorul acestora cu bannere si afise, retailerii iau in serios Vinerea neagra, deoarece sunt constienti ca potentialul unei asemenea miscari de marketing este in primul rand de ordin financiar, relateaza Mediafax.

De asemenea, vitrinele sunt ticsite cu reclame pentru Black Friday, iar spoturile video de pe ecranele interioare ruleaza aceleasi campanii animate pentru ziua marilor reduceri.

Ca si anul trecut, magazinele care au pe rafturi produse electronice si electrocasnice sunt primele care se arunca in cursa castigarii unui numar cat mai mare de clienti. Aliniate pe rafturile acestora, laptop-urile reprezinta principala atractie, urmate de tablete si de camerele foto. Desi 23 noiembrie este doar la o zi distanta, semnele cu reducerile care vor urma sunt pregatite sa imbie orice iubitor de gadget-uri.

"Reduceri sigur vor fi pentru aproape toate gamele de produse electronice. Pana acum asta este singura informatie care ni s-a spus de la conducere. Nu ne-au zis exact care vor fi procentele scazute pe laptop-uri sau pe tablete, sau la camere foto. Mai mult ca sigur indicatiile finale si reducerile exacte le vom primi vineri dimineata", spune un angajat al unuia dintre cei mai mari retaileri de electrocasnice din Romania.

Centrele de informatii din mall-urile bucurestene nu au idee despre promotiile pe care magazinele din incintele acestora le vor aplica cu ocazia Black Friday. Angajatii de aici nu au primit informatii cu privire la ce magazine vor avea reduceri si spun clientilor ca singurii care le pot oferii detalii sunt vanzatorii sau reprezentantii superiori ai magazinelor.

"Noua nu ni s-a transmis nimic din partea magazinelor de aici. Nu stim cine va sarbatori Black Friday si nici ce reduceri vor avea, cat de mari vor fi sau alte lucruri legate. Sincer sa fiu mi se pare o prostie cu sarbatoarea asta. Ne-am luat repede dupa americani", spune un angajat al unui mall din Capitala.

"Reduceri vom avea la aproape toate produsele cosmetice din magazin, insa asta abia vineri pe 23. Totusi, clientii vor fi sfatuiti sa intre pe pagina de Facebook a magazinului pentru a putea beneficia de discount-urile noastre. Momentan stiu ca e vorba de 30 sau 40 la suta reducere, dar doar prin Facebook. Mai multe ni se vor spune vineri cand va incepe programul", sustine o angajata a unui magazin de parfumuri.

Foarte putine magazine de haine se vor alatura celei de-a doua editie Black Friday in Romania. Conducerile acestora nu au informat inca angajatii asupra acestor promotii, insa cateva vesti s-au aflat totusi. Cativa angajati au reusit totusi sa isi dea seama de intentiile conducerilor, deoarece, pentru ziua de vineri, 23 noiembrie, au fost anuntati ca programul se va prelungi cu cateva ore.

"De Black Friday nu ni s-a spus nimic concret. Oferte mai mult ca sigur vom avea, poate ca nu sub numele campaniei asteia. Stim doar ca seful ne-a spus ca programul se va prelungi cu cateva ore pentru ziua de 23, adica vinerea", spune un angajat al unui magazin celebru de haine.

Maritimo Constanta

Maritimo ConstantaNissa si Yelow Store au promotii de Black Friday si in Constanta, potrivit site-ului mallului Maritimo.

Palas Iasi

Palas IasiTom Tailor, Sabrini, Ecco,Benvenuti sau Opticris se numara printre retaileri din Palas Iasi care au reduceri speciale pentru Black Friday, potrivit paginii de Facebook a mallului.

Promotii si in Cluj, Timisoara, Craiova sau Ploiesti

Promotii si in Cluj, Timisoara, Craiova sau PloiestiOpticris are promotii de Black Friday si in Iulius Mall Cluj, iar Damat Teen are reduceri in aceasta perioada, independent de vinerea Neagra.

O serie de promotii independente de Black Friday sunt si in magazinele de fashion din Iulius Mall Timisoara.

Si pe pagina de Facebook a Ploiesti Shopping City a aparut un anunt cu reduceri de Black Friday, dar fara a se specifica in ce magazine.

Kenvelo, Intersport, Marionnaud sau C&A au reduceri in Electroputere Parc Craiova.