1 / 7

Cele mai ieftine garsoniere din Bucuresti

Capitala se situeaza pe primul loc in topul oraselor cu cele mai scumpe garsoniere (vechi si noi), pretul mediu al unei asemenea unitati locative fiind, in luna noiembrie, de 41.292 de euro (pentru o suprafata utila medie de 36 de metri patrati). Cei interesati pot gasi insa proprietati mult mai accesibile de atat.

Astfel, cea mai ieftina garsoniera scoasa la vanzare pe www.imobiliare.ro este o proprietate executata silit, care are un pret de pornire la licitatie de aproape 6.000 de euro. Cu o suprafata utila de aproximativ 29 de metri patrati (fara a include aici si balconul), locuinta este situata in apropiere de parcul Titan, pe strada Liviu Rebreanu, la etajul al optulea al unui bloc vechi cu zece nivele.

Tot in zona Titan, un apartament cu o camera confort 2 de data aceasta, este scos la vanzare de catre proprietar cu un pret de 13.000 de euro. Locuinta este renovata recent, are o suprafata utila de 17 metri patrati si este amplasata la etajul al doilea al unui imobil vechi cu cinci nivele.

O alta garsoniera de 17 metri patrati utili, situata de data aceasta in apropiere de Cora Pantelimon, are un pret cerut de 13.400 de euro. Locuinta este situata la etajul al treilea al unui bloc vechi cu patru nivele.

In zona Cotroceni, un apartament cu o camera amplasat la mansarda unui imobil construit in 1940 poate fi achizitionat cu 15.000 de euro. Locuinta dispune de o suprafata utila de 33 de metri patrati si are nevoie de renovare.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri