Bucuresti

BucurestiIn Capitala, cel mai scump apartament scos la vanzare in momentul de fata este un penthouse de 3,5 milioane de euro. Acesta ocupa etajele cinci si sase ale unui imobil de apartamente din zona Nordului, construit in 2005. Locuinta dispune de o suprafata utila de 562 de metri patrati si este formata din 12 camere, o bucatarie, sase bai si doua balcoane. Proprietatea este dotata cu sauna, crama, jacuzzi si lift si vine „la pachet” cu trei locuri de parcare in garajul imobilului.

Pe locul al doilea in clasament se situeaza un apartament de pe soseaua Nordului pe care proprietarul cere doua milioane de euro. Locuinta de tip duplex este amplasata la etajele cinci si sase ale unui bloc construit in anul 2009. Apartamentul are o suprafata utila de 330 de metri patrati si este format din sase camere, o bucatarie si patru bai. Proprietatea dispune si de o terasa de 140 de metri patrati, precum si de doua locuri de parcare in subteran.

Tot doua milioane de euro este pretul cerut pentru un penthouse situat intr-un bloc construit in 2012, in zona Dorobanti. Apartamentul ocupa ultimele doua nivele ale imobilului si dispune de o suprafata utila de 960 de metri patrati, distribuita intre 14 camere, 14 bai si patru bucatarii.

Un pret apropiat – 1,9 milioane de euro – este cerut pentru un alt penthouse de tip duplex (etajele cinci si sase) dintr-un imobil construit in anul 2008 in zona de nord a Bucurestiului. Apartamentul dispune de o suprafata utila de 428 de metri patrati, impartita intre patru camere, trei bai, o bucatarie si terasa. Locuinta are vedere la parcul Herastrau.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net. Fotografiile sunt generice.

Brasov

BrasovOrasul de la poalele Tampei ocupa locul al doilea in clasamentul oraselor cu cele mai mari preturi la penthouse-uri. Astfel, cel mai scump apartament scos la vanzare in Brasov costa 700.000 de euro si ocupa ultimele trei etaje (un etaj propriu-zis plus doua nivele de mansarda) ale unui imobil construit in anul 2010 in centrul istoric al orasului. Proprietatea dispune de o suprafata utila de 290 de metri patrati si cuprinde sase camere, patru bai, o bucatarie si trei balcoane.

Un alt penthouse din zona Brasovului vechi (ce face parte dintr-un imobil construit in anul 2007) are un pret cerut de 499.000 de euro. Proprietatea este complet mobilata, are o suprafata utila de 300 de metri patrati si dispune de patru camere, trei bai, o bucatarie, doua balcoane si doua locuri de parcare.

Constanta

ConstantaIn orasul de la malul marii, un penthouse situat intr-un imobil construit in anul 2008 are un pret cerut de 279.000 de euro. Proprietatea are trei camere (plus o bucatarie si doua bai) si o suprafata utila de 144 de metri patrati, la care se adauga o terasa de 130 de metri patrati.

265.000 de euro este pretul cerut pentru un apartament situat la etajul superior al unui bloc construit in anul 2008 in zona Faleza Nord. Proprietatea dispune de o suprafata utila de 265 de metri patrati si este formata din cinci camere, o bucatarie si trei bai.

Cluj-Napoca

Cluj-NapocaIn orasul din vestul tarii, cel mai scump penthouse este scos la vanzare pentru 260.000 de euro. Acesta ocupa ultimele doua etaje din sapte ale unui bloc de apartamente construit in anul 2008 in zona Buna Ziua. Locuinta are cinci camere (plus trei bai si o bucatarie) si dispune de o suprafata utila de 205 metri patrati, la care se adauga 148 de metri patrati de terasa.

240.000 de euro este pretul cerut pentru un penthouse de 240 de metri patrati utili (plus 32 de metri patrati de terasa) amplasat intr-un bloc construit in 2009 in zona Andrei Muresanu. Locuinta are trei camere, trei bai si o bucatarie.

Timisoara

TimisoaraIn capitala Banatului, un penthouse ce ocupa ultimele doua etaje din patru ale unui imobil construit in 1992 este scos la vanzare la un pret de 250.000 de euro. Situata in zona Dorobantilor, locuinta dispune de o suprafata utila de 220 de metri patrati, distribuita intre cinci camere, o bucatarie, trei bai si trei balcoane. Proprietatea dispune si de doua locuri de parcare.

240.000 de euro este pretul cerut pentru un apartament de tip duplex dintr-un imobil nou (constructie 2011) situat in centrul Timisoarei. Proprietatea are o suprafata utila de 135 de metri patrati si este formata din patru camere, doua bai, bucatarie si doua terase.

Iasi

IasiIn capitala Moldovei, un penthouse situat in zona Copou are un pret cerut de 199.000 de euro. Proprietatea are o suprafata utila de 180 de metri patrati si face parte dintr-un imobil cu cinci etaje construit in anul 2011. Locuinta este complet mobilata, are patru camere, o bucatarie, doua bai si trei balcoane.

Un pret apropiat – 198.000 de euro – are un alt apartament similar din zona Copou, amplasat insa intr-un bloc cu cinci nivele construit in 2007. Locuinta are o suprafata utila de 180 de metri patrati si este compusa din cinci camere, bucatarie, doua bai si terasa.