The Advisers/Knight Frank, marele castigator din 2012

The Advisers/Knight Frank, marele castigator din 2012The Advisers/Knight Frank si-a triplat afacerile anul trecut, fata de 2011, potrivit lui Horatiu Florescu (foto), presedintele companiei. In 2011, compania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 900.000 euro. Pentru 2013, Florescu estimeaza tot o crestere insa, mai redusa, un minimum de 10%.

DTZ Echinox, 2012-singurul an de criza cu scadere

DTZ Echinox, 2012-singurul an de criza cu scadere2012 a fost singurul an de la inceputul crizei in care DTZ Echinox a inregistrat o scadere a cifrei de afaceri.

Astfel compania a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri cu aproximativ 15% mai mica decat cea de anul precedent, cand afacerile au fost de 2,8 mil. euro.

Cea mai importanta contributie la cifra de afaceri de anul trecut a companiei au avut-o serviciile profesionale: property management, evaluari (care impreuna au generat ~40% din cifra de afaceri a companiei) si, din cadrul agentiei, departamentele de birouri, retail si industrial.
„In 2013 pariem pe tranzactii de investment si achiziitii de terenuri, insa, in conditiile actuale de piata, este dificil de estimat cu ce cifra de afaceri vom incheia anul”, spun oficialii DTZ.

Foto: Oana Iliescu, joint managing director DTZ

Coldwell Banker- o scadere de 10% anul trecut

Coldwell Banker- o scadere de 10% anul trecutO scadere a inregistrat si Coldwell Banker. Potrivit informatiilor furnizate de companie catre Mediafax cifra de afaceri s-a diminuat anul trecut cu circa 10%, de la 5,04 milioane euro in 2011 la circa 4,5 milioane euro. Cifra de afaceri este aproximativa si neconsolidata, bilanturile anuale nefiind finalizate pentru toate societatile prin care Coldwell Banker Affiliates isi desfasoara activitatea in Romania.

"Pentru 2013 estimam mentinerea la un nivel similar de afaceri, desi exista premise de crestere", a apreciat Valentin Ilie, CEO al Coldwell Banker (foto) pentru Mediafax.

Colliers

ColliersO scadere a fost inregistrata si la Colliers, care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 4 mil. dolari, in usoara scadere fata de 2011.

Foto: Ilina Paun, managing director Colliers

CBRE

CBREOficialii CBRE nu au dat cifre clare, insa au spus ca piata si-a continuat anul trecut trendul usor ascendent lucru care s-a reflectat si in portofoliul firmei, potrivit Mediafax.

Foto: Razvan Iorgu, director general CBRE Romania

Cushman&Wakefield

Cushman&WakefieldRazvan Gheorghe, seful Cushman&Wakefield (foto) a declarat ca 2012 nu a fost mai bun decat 2011 pentru compania pe care o conduce si ca au fost din nou inregistrate pierderi.



Sursa foto: Razvan Ionut Graur, FreeDigitalPhotos.net