Mini-bloc in zona 1 Mai

Mini-bloc in zona 1 MaiUn imobil cu 4 apartamente si mansarda, in zona 1 Mai din Bucuresti este scos la vanzare pentru 330.000 euro, negociabil, potrivit informatiilor de pe Imobiliare.ro.


Bloc in Cluj

Bloc in ClujUn bloc cu 31 de apartamente din Cluj, finalizat, este scos la vanzare pe site-ul dedicat executarilor al BCR la 700.000 euro. Pretul este usor peste 3 mil. lei si reprezinta contravaloarea a 31 de apartamente si 18 locuri de parcare.

Blocul este localizat in localitatea Floresti din Cluj.

Bloc in Satu Mare

Bloc in Satu MareUn complex de spatii pentru birouri si locuinte- Traian Plaza faza II- care include 37 de apartamente, din Satu Mare este scos la vanzare de BCR pentru circa 500.000 euro. Proiectul este nefinalizat.

Bloc cu 3 etaje in Bucuresti

Bloc cu 3 etaje in BucurestiUn bloc cu 3 etaje, amplasat pe strada Ion Movila din sectorul 2 al Capitalei apare in oferta Banca Transilvania, la 700.000 euro.

Sursa foto: vanzari.bancatransilvania.ro

Fost hostel din Centrul Bucurestiului

Fost hostel din Centrul BucurestiuluiO cladire din centrul Capitalei, in zona Udriste, care a functionat anterior ca hostel, este scoasa la vanzare de Banca Transilvania pentru 525.000 euro.

Proiect rezidential nefinalizat in Sinaia

Proiect rezidential nefinalizat in SinaiaPe executari.com este scos la vanzare un proiect rezidential inca nefinalizat din Sinaia pentru circa 2,25 mil. euro. Proiectul are 3 etaje si doua niveluri la mansarda.

Bloc de lux pe Mihai Eminescu

Bloc de lux pe Mihai EminescuUn bloc de 7 etaje pe strada Mihai Eminescu din Capitala este executat de Banca Romaneasca pentru 5,8 mil. euro. Blocul este in executare de circa 2 ani.

Verdi Park

Verdi ParkVerdi Park este situat in sectorul 2, intre Parcul Verdi si Lacul Floreasca. Cladirea are 5 niveluri si cuprinde 11 apartamente. Proiectul a intrat in faliment anul trecut si s-a hotarat vanzarea proprietati la un pret initial de 4 mil. euro. La finalul anului trecut, Remus Borza, administratorul judiciar al companiei falimentare a declarat ca exista un potential cumparator pentru proiect.

Cortina Residence

Cortina ResidenceComplexul Cortina Residence din Bucuresti, dezvoltat de firma Cefin Real Estate, in faliment, a fost scos la vanzare din nou in urma cu cateva saptamani la un pret de 5 milioane euro, in conditiile in care firma avea datorii de aproape 26 milioane euro la intrarea in insolventa, in anul 2010.

Blue Tower

Blue TowerProiectul rezidential Blue Tower a fost scos recent la vanzare pentru 13,8 mil. euro, a anuntat RVA Insolvency. Acesta este primul pret al imobilului, asa ca daca nu se vor prezenta ofertanti, valoarea va scadea la urmatoarele licitatii.