Elmec investeste 5 mil. euro in transformarea unui cladiri istorice in centru de retail si birouri

Elmec investeste 5 mil. euro in transformarea unui cladiri istorice in centru de retail si birouriIn luna iunie a anului curent, Elmec Romania – subsidiara Folli Follie Group – Grecia, a demarat lucrarile de constructie pentru un proiect de amploare situat in centrul Bucurestiului. Elmec Romania, proprietara cladirii cu o suprafata totala de aproximativ 5.000 mp, va investi peste 5 mil. euro pentru reconstruirea cladirii si transformarea ei intr-un centru modern de retail si birouri, pastrand elementele de autenticitate si detaliile originale de arhitectura ale fatadelor.

Proiectul se va realiza in aproximativ 2 ani si este coordonat de catre proiectantul general Capitel Avangarde S.R.L. si realizat de antreprenorul general Conarg.

Sorin Preda renoveaza o cladire in centru, proiect de 5 mil. euro

Sorin Preda renoveaza o cladire in centru, proiect de 5 mil. euroSorin Preda, seful companiei Global Vision a anuntat inca din 2011, dupa ce a cumparat cladirea de 3.000 mp de pe IC Bratianu, ca o va renova printr-o investitie de 5 mil. euro. Compania a demarat lucrarile anul acesta.


NEPI a pregatit proiectul de 15 mil. euro pentru vila Oromolu

NEPI a pregatit proiectul de 15 mil. euro pentru vila OromoluNEPI are de asemenea in plan sa reabiliteze o cladire istorica, realizand un proiect care include lucrari la vila Oromulu de langa Guvern si constructia unei cladiri de birouri noi. Investitia in proiect este estimata la 15 mil. euro.