1 / 11

Militari Residence

"Datorita ritmului rapid de vanzare din 2013 care ne-a depasit asteptarile, precum si a cererii constante din partea clientilor, am decis sa acceleram extinderea proiectului in a doua jumatate a acestui an. Am avut un ritm de vanzare record pentru piata rezidentiala actuala, cu o medie lunara de aproximativ 60-80 de unitati vandute. Acesta este motivul pentru care mizam pe o dezvoltarea proiectului prin livrarea a 1.600 de apartamente in prima parte a anului urmator", au spus oficialii proiectului.


La o medie de 60-80 de unitati pe luna, proiectul vinde anual cel putin 700 de unitati locative. Volumul unitatilor livrate este similar celui din anul precedent, inregistrandu-se un avans usor din punctul de vedere al numarului de tranzactii imobiliare din piata.


"Continuarea programului Prima Casa a avut un impact pozitiv in volumul vanzarilor, acesta reprezentand un factor decisiv in decizia de achizitie, alaturi de preturi competitive care pornesc de la 450 euro/mp. Am continuat sa investim nu doar in dezvoltarea de noi unitati locative, ci si intr-o gama extinsa de servicii pusa la dispozitie noilor proprietari. Facilitatile oferite in cadrul complexului precum cluburile wellness, gradinitele, cabinetele medicale deschise in perimetrul cartierului, proximitatea de un mijloc de transport in comun influenteaza in mod pozitiv procesul decizional de achizitie", au adaugat oficialii Militari Residence. Pentru 2014, oficialii companiei se asteapta ca nivelul cererii de apartamente noi sa se mentina, mai ales din partea familiilor tinere in cautarea unei locuinte la un pret corect, adaptat veniturilor acestora. Acest nivel va fi influentat bineinteles si de continuarea programului guvernamental Prima Casa.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri