Penthouse Arcul de Triumf - 1 mil. euro

Penthouse Arcul de Triumf - 1 mil. euro

La finalul lunii martie, Casa de Insolventa Transilvania, administratorul judiciar al Alia Apartments, si Coldwell Banker Affiliates of Romania, agentia imobiliara care se ocupa de vanzarea proiectului, au finalizat vanzarea unui apartament de tip penthouse cu suprafata totala construita de 608 mp, situat la etajul 19 al unui bloc de 20 de etaje din cadrul complexului rezidential Alia Apartments din Bucuresti. Locuinta are doua living-uri, 3 dormitoare si un birou. Terasa apartamentului de la Arcul de Triumf are o suprafata de 160 mp ( cat 5 garsoniere de circa 30 mp), dispunand si de o piscina.

Vila Aviatorilor

Vila Aviatorilor

In topul celor mai scumpe proprietati vandute in primele trei luni din acest an se afla o vila din zona Bulevardul Aviatorilor, care a fost cumparata pentru 950.000 euro. Vila structurata pe demisol, parter, doua etaje si mansarda a fost construita in 1935. Suprafata casei interbelice tranzactionate prin intermediul companiei imobiliare Regatta este de 840 mp si proprietatea cuprinde si un teren de 420 mp.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net. Fotografia este generica.

Duplex Arcul de Triumf

Duplex Arcul de Triumf

Un duplex de 5 camere dispuse pe doua etaje in Alia Apartments a fost vandut in acest an pentru 500.000 euro. Locuinta are406 mp suprafata totala construita si dispune de o piscina.

Vila Iancu Nicolae

Vila Iancu Nicolae

Regatta a intermediat si vanzarea unei vile de 600 mp cu 1.000 de mp de teren in zona Iancu Nicolae. Casa s-a vandut cu 460.000 euro.

Sursa foto: Sira Anamwong, FreeDigitalPhotos.net. Fotografia este una generica

Penthouse Lacul Vacaresti

Penthouse Lacul Vacaresti

Asmita Gardens a vandut anul acesta apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania – 92 m de sol. Apartamentul de tip penthouse se afla la etajul 25 al celui de-al treilea turn si are o suprafata utila de 186 mp si o terasa exterioara de 205 mp, apartamentul se remarca si prin inaltimea interioara de 6 m care va permite cumparatorului crearea un etaj interior si extinderea spatiului locuibil pana la 372 mp

Apartamentul a fost achizitionat fara finisaje la o valoare de 372.000 euro

Apartament Romana

Apartament Romana

Un apartament in vila in zona Piata Romana a fost cumparat cu 315.000 euro. Apartamentul are o suprafata de 200 mp, iar tranzactia a fost intermediata de Regatta.