11 / 19

Hunedoara: angajatii Primariei "cosmetizeaza" florile plantate anul trecut din sponsorizari

In timp ce altii planteaza panselute, reprezentantii Primariei Hunedoara "cosmetizeaza" florile plantate in toamna anului trecut, din sponsorizari, sustinand ca nu au alocat niciun leu pentru a cumpara flori.


"Pentru anul 2014 nu a fost alocata nicio suma de bani din bugetul local al Hunedoarei pentru achizitionare de flori. In momentul de fata, in municipiul Hunedoara se cosmetizeaza panselutele plantate in toamna anului trecut. La nivelul Primariei municipiului Hunedoara exista doua contracte de sponsorizare incheiate in anul 2013, care au ca obiect punerea la dispozitie a florilor in scopul sustinerii activitatii de amenajare peisagistica", spune purtatorul de cuvant al Primariei Hunedoara, Silke Oprean.


Potrivit acesteia, una dintre firme, SC Micro Mega Hd SA, a sponsorizat cu flori in valoare de 40.271 lei, iar celalata firma, SC Recom SID SA, cu 93.200 de lei. Anul trecut, in zonele verzi, parcurile si giratoriile din Hunedoara s-au plantat, pe langa panselute, begonii si flori de gradina.


Sursa foto: Castelul Hunianzilor, Hunedoara/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri