O plimbare in roller coaster

O plimbare in roller coaster

In vara lui 2012 in Romania s-a deschis primul roller coaster indoor din Europa de Est in mallul AFI Palace Cotroceni. Conceptul roller coaster-ului a fost dezvoltat de catre producatorul italian IEPARK, in colaborare cu ingineri si analisti constructori ai AFI Palace Cotroceni si Britta Trading. IEPARK este una dintre cele mai vechi si mai cunoscute companii italiene producatoare de echipamente pentru parcuri de distractii, iar Britta Trading este cel mai mare dezvoltator de parcuri de distractii indoor din Romania.

La mall ca la "muzeu"

La mall ca la "muzeu"

Expozitiile "de muzeu" au ajuns si in malluri. Anul aceasta Baneasa Shopping City a deschis un spatiu de expozitii, denumit Grand Cosmos. Intre 27 februarie si 27 aprilie in Grand Cosmos are loc expozitia interactiva The Robotzo.

O vizita la stomatolog

O vizita la stomatolog

Cariile se rezolva de cativa ani si la mall. Un cabinet stomatologic este deschis spre exemplu in Iulius Mall Timisoara, dar si in Baneasa Shopping City din Bucuresti s-a inaugurat o astfel de unitate inca din 2011. l.

Inmatriculezi masina

Inmatriculezi masina

Servicul de Permise si Inmatriculari auto din Suceava s-a mutat in mallul Iulius in 2008. Si in Timisoara autoritatile au hotarat sa aduca inmatriculari auto la mall.

Dai examenul auto

Dai examenul auto

Examenele auto se dau in Iulius Mall Timisoara si in Iulius Mall Suceava de cativa ani.

Trimiti scrisori

Trimiti scrisori

Posta Romana are oficii si in malluri. In centrele comerciale Iulius din Cluj, Timisoara si Iasi existant oficii postale ale Postei Romane.

Analize medicale

Analize medicale

In Iulius Mall Timisoara exista si o policlinica unde poti face diverse investigatii medicale.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net.

Karting

Karting

O data cu criza in malluri au inceput sa apara tot mai multe optiuni de divertisment, iar pistele de Karting au fost printre ele. Incepand cu luna iulie a anului 2013, AMCKART a deschis un nou circuit. Acesta se afla in parcarea supraterana a complexului comercial AFI Palace Cotroceni. si are o lungime de aproximativ 300 de metri.

Teatru de papusi

Teatru de papusi

In mallul Palas Iasi in fiecare duminica are loc spectacole de teatru de papusi.

Patinoar

Patinoar

Patinoarele au devenit o realitate in malluri o data cu deschiderea AFI Palace Cotroceni.