1 / 8

West Gate Studios: 80 euro/luna/loc in camera de 2 persoane

La West Gate Studios, cel mai mare campus privat din Capitala, situat pe bulevardul Preciziei in cartierul Militari, mai sunt in prezent disponibile 200 din cele 1.800 de locuri, iar oficialii companiei estimeaza ca procesul de cazare inceput in luna iulie se va incheia in septembrie. O noutate in acest an la West Gate Studios este ca rezervarile se fac exclusiv online, prin completarea unui formular pe website-ul campusului.


"Tarifele pentru un loc in garsonierele din West Gate Studios incep de la 80 euro/luna pentru garsonierele tip I si de la 105 euro/luna pentru garsonierele tip II”, a declarat Dana Chiticariu, business manager la West Gate Studios. Toate garsonierele sunt doate cu aer conditionat, au cate doua paturi si dispun de propriul balcon, baie si bucatarie complet mobilata si echipata cu frigider, plita electrica si cuptor cu microunde. De asemenea, toate unitatile de locuit includ televizor cu cablu TV si beneficiaza de conexiune la Internet. In West Gate, studenti trebuie sa achite valoarea chiriei pe intreg anul la semnarea contractului. Costurile cu utilitatile in campusul studentesc se ridica la circa 25 euro pe luna/persoana.


"Garsonierele sunt complet utilate si mobilate, au confortul si facilitatile unui hotel, oferind in acelasi timp toate elementele necesare vietii studentesti: managementul proprietatii, administrarea resurselor si gestionarea tuturor serviciilor, siguranta si protectie, intimitate printr-un numar de maxim 2 locatari ai unei garsoniere, dar si includerea intr-o mare comunitate internationala, precum si facilitarea comunicarii prin conexiune gratuita la Internet", a completat Chiticariu.


Pe langa facilitatile incluse standard in dotarile fiecarei garsoniere, rezidentii West Gate Studios pot opta pentru loc de parcare permanent supravegheat sau pentru masina de spalat care le va fi adusa si instalata de catre personalul administrativ al campusul. "In plus, incepand din aceasta toamna, se vor putea relaxa, invata si distra intr-un amplu spatiu multifunctional, pe care l-am denumit Art Cafe. Acesta va avea o suprafata de 600 mp si va include o camera de jocuri cu console, plasma si mese de football, mai multe zone de relaxare unde rezidentii West Gate Studios vor putea organiza diferite evenimente, un loc de luat masa si o biblioteca dotata cu aparatura tehnica necesara in viata lor de zi cu zi a studentilor – imprimante, scanere, wireless, proiector si surse de alimentare multiple”, a spus Dana Chiticariu.



"Am inceput deja un program de renovare completa a mai multor garsoniere, de la reparatii constante, mentenanta si inlocuirea mobilierului acolo unde este cazul la imbunatatirea de sistemelor de siguranta. Vom continua acest program pentru intregul campus si, in functie de nevoile studentilor, vom investi in continuare in spatiile de studiu si relaxare”, a spus Dana Chiticariu.


Campusul West Gate Studios totalizeaza 925 de garsoniere si apartamente si este locuit de circa 1.800 de studenti din Romania si nu numai.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri