1 / 7

Immofinanz: Cheia succesului este in a gasi echilibrul intre flexibilitate si serviciile oferite. Birourile sunt cartea de vizita a fiecarui business

Cheia succesului in domeniul activitatii de birouri este reprezentata de un echilibru intre flexibilitate si serviciile oferite, este de parere Sorin Visoianu, seful Immofinanz Romania, unul dintre cei mai mai investitori si dezvoltatori de proiecte imobiliare la nivel local.


Oficialul Immofinanz sustine ca in ultimii ani se observa o crestere constanta si vizibla a interesului pentru eficienta energetica, lucru care va conta din ce in ce mai mult si in anii urmatori.


„Dezvoltatorii constientizeaza beneficiile ce decurg din furnizarea de spatii moderne, eficiente din punct de vedere energetic si al costurilor. Cladirile „verzi” sunt, cu siguranta, birourile sustenabile ale viitorului. (...) Companiile au inceput sa inteleaga ca un mediu de lucru modern, atent construit, poate reflecta valorile brandului, imbunatati starea de sanatate si productivitatea angajatilor, stimula inovatia si colaborarea in cadrul echipelor. Astfel, in viitorul apropiat, cladirile de birouri vor proiecta aceasta schimbare de viziune si vor deveni o carte de vizita pentru business-ul clientului. Spatiile de birouri creeaza valoare, ajuta in procesul de recrutare, intaresc valorile brandului si ofera o certificare a sustenabilitatii, astfel ca, foarte probabil, aceasta tendinta va continua”, a declarat Sorin Visoianu, pentru wall-street.ro.


De asemenea, reprezentantul Immofinanz sustine ca spatiile de birouri ideale sunt cele care dispun de un grad ridicat de flexibilitate.


„Furnizarea de spatii de birouri proiectate in functie de nevoile specifice ale chiriasilor si crearea de solutii personalizate pentru acestia se numara printre atributele de baza in aceasta piata. Mai mult, spatiile de birouri care se vor bucura de o cerere ridicata vor fi cu siguranta cele care beneficiaza de o localizare ideala, cu legaturi eficiente catre restul orasului. Chiriasii acorda o atentie deosebita acestei caracteristici atunci cand isi aleg viitorul spatiu de birouri intrucat rezultatele unui business depind si de gestionarea eficienta a timpului”, a mai punctat Visoianu.


In opinia managerului Immofinanz, furnizarea de proiecte imobiliare de cea mai inalta calitate ar trebui sa reprezinte atat un obiectiv, cat si un scop in sine, nu o obligatie impusa de lege.


„Cu toate acestea, avand in vedere ca principalii dezvoltatori de pe piata de birouri sunt membri ai unor grupuri regionale cu experienta, acestia au implementat deja, cel mai probabil, un flux de lucru si un set de proceduri bine definite, ceea ce va facilita adaptarea si aderarea la normele anului 2020”, a mai adaugat Sorin Visoianu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri