1 / 8

Cea mai scumpa vila noua – 4,35 mil. euro

Amplasata in zona Baneasa, in apropierea padurii, proprietatea se intinde pe un teren de 4.000 metri patrati, cu o suprafata construita de 1.200 metri patrati, pe subsol, parter si etaj. Vila dispune de piscina acoperita, bar, sauna, fitness, teren de tenis si cinema, avand un pret de 4.350.000 euro.

Printre facilitati se numara spatiu tehnic, spalatorie si spatiu de depozitare.

Parterul este structurat pe hol, living, dinning, bucatarie, toaleta, terasa si dormitor pentru personalul de serviciu, in timp ce la etaj sunt amplasate trei dormitoare, doua bai si terasa. De nelipsit pentru o locuinta de lux sunt si finisajele precum parchet din lemn si detalii de marmura.

Baneasa s-a aflat in topul celor mai scumpe cartiere bucurestene realizat de compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, zona fiind ravnita pentru facilitatile pe care le prezinta, respectiv spatii verzi, accesul mijloacelor de transport in comun precum si la zone de shopping si relaxare. Pentru Baneasa, preturile se plasau la inceputul lunii martie intre 2.200-3.000 de euro/mp la spatiile vechi si 1.700-3.200 euro/mp la locuintele noi.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri