5 / 8

Locul sase - O vila in stil baroc-florentin

Locul sase este ocupat de o vila tot din zona Baneasa, la cateva minute distanta de padure. Desi este evaluata la acelasi pret cu cea de pe locul cinci, 1,5 milioana de euro, ocupa o pozitie inferioara din cauza diferentei de stil arhitectural.

In timp ce imobilul de pe locul cinci este definit de tot ce inseamna modern si high-tech, arhitectura definitorie pentru vila de pe locul sase este cea in stil baroc-florentin. Suprafata de teren ajunge la 2.000 metri patrati, din care cea construita are 700 metri patrati cu o suprafata utila de 425 metri patrati.

Curtea ampla se intinde pe 1.300 metri patrati, dintre care 100 metri patrati sunt destinati garajului dublu exterior si spatiului de depozitare.

Vila este structurata pe subsol, parter si doua etaje, parterul fiind alcatuit din hol, birou, living, dressing si baie. Primul etaj ofera trei dormitoare in care se pastreaza stilul baroc-florentin, doua bai, living, dressing si doua terase, iar la etajul al doilea se afla o camera, o baie si un dressing. La exterior, se afla piscina, o mini livada si un foisor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri