Fondurile de investitii asteapta alegerile guvernamentale
Exista semnale ca piata isi revine din aceasta luna
Tinta QCM pentru 2008: Afaceri de 5 mil. euro
1 / 4

Fondurile de investitii asteapta alegerile guvernamentale

CEO-ul QCM afirma ca, in prezent, pe piata se simte un sentiment de incertitudine, care se va sfarsi in luna noiembrie, cand vor fi alegeri guvernamentale, fapt ce ar putea influenta evolutia pietei.

„Pana la sfarsitul anului 2008 vor exista tatonari din partea unor fonduri de investitii din Marea Britanie, Grecia si Statele Uite, insa pana la noile alegeri probabil niciunul nu va misca un deget. Alegerile pot schimba piata imobiliara, pentru ca daca se consolideaza PD-ul este o afacere, iar daca este ales PSD-ul este cu totul alta afacere. Trebuie sa stii cine este stapanul, asa este peste tot in lume”, ne-a spus Andrei Apetrei.

Potrivit acestuia, alegerile din luna noiembrie i-ar putea afecta si pe cei care investesc acum in zona de sud a Bucurestiului, atrasi de ideea noului aeroport.

„Daca noul guvern va spune ca nu facem aeroportul acolo, pentru ca nu este fiabil, toti cei care au investit in sudul Capitalei vor pierde”, a afirmat oficialul QCM.

In opinia sa, principalul dezavantaj in Romania ramane infrastructura slab dezvoltata, motivul fiind coruptia exagerata din acest domeniu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri