2 / 5

"Le recomand clientilor sa investeasca in Albania"

QCM activeaza atat pe piata consultantei, cat si pe cea a constructiilor si a dezvoltarilor imobiliare, Adnana Residence fiind principalul proiect rezidential al acestora, situat in nord-vestul Bucurestiului. Pe partea de consultanta, insa, managerul companiei este mai pesimist.

“S-a terminat cu acele tunuri imobiliare in care puteai face profit de 200-300% din speculatii de terenuri, din cumpararea angro a 50-100 de apartamente sau a unui proiect imobiliar, dupa care asteptai un an sau doi pentru revanzare cu profit de 50-100%”, ne-a explicat Andrei Apetrei.

Potrivit acestuia, acum speculatiile vor urma in Albania, in Moldova si in Ucraina, pentru ca acestea sunt piete emergente.

„In acest moment, nu dau clientilor nici un sfat pentru investitiile cu risc mare, cum este Moldova sau Ucraina, insa pot sa-i sfatuiesc sa investeasca in Albania, unde le estimez un profit de peste 100%”, a afirma seful QCM, care garanteaza pentru investitorii din Romania un profit de cel mult 40%.

„In general, suntem foarte pesimisti in consultanta imobiliara, deoarece piata isi spune cuvantul, iar noi nu lucram decat cu valori simtite. Au fost vremuri mai bune, in care se putea face profit si de 100-200%, insa intr-o economie care incepe sa se maturizeze, profitul nu poate fi mai mare de 30-40% decat in cazuri extreme”, a declarat Apetrei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri