1 / 4

Oferta este mai mare pe piata chiriilor de locuinte

„Desi este inca prematura o astfel de analiza, ne asteptam anul acesta ca nivelul chiriilor sa nu mai creasca la fel ca in anii precedenti deoarece oferta este mult mai mare, influentata de proprietarii care, nereusind sa-si vanda proprietatile, vor incerca sa-si fructifice locuintele detinute prin inchiriere”, ne-a explicat vicepresedintele Century 21 Romania, Gabriel Alexandru.

Si reprezentantii companiei de consultanta imobiliara MediaCity sustin aceeasi ipoteza. Potrivit acestora, dupa ce in ultima perioada preturile la vanzarea imobilelor au scazut, proprietarii care initial ar fi dorit sa isi vanda imobilele au trecut in expectativa in speranta ca vor vinde la momentul revenirii pietei.

„Acestia au optat pentru scoaterea la inchiriere a proprietatilor respective. Astfel, oferta de locuinte pentru inchiriere este mai mare la inceputul acestei toamne decat in aceeasi perioada a anului trecut, motiv pentru care nu ne asteptam la noi cresteri ale ratei chiriilor”, ne-au declarat brokerii MediaCity.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri