1 / 4

Planurile raman pentru urmatorii trei ani

In prezent, divizia de Real Estate a RTC are in dezvoltare proiectul Theresianum, amplasat in cartierul Terezian din Sibiu si se afla in stadiul de alegere a constructorului pentru urmatorul proiect, din Bucuresti, unde lucrarile de constructie vor incepe in acest an.

„RTC isi pastreaza planurile pentru divizia de Real Estate in urmatorii trei ani. Vom livra proiectul Theresianum din Sibiu in anul 2009, va urma apoi proiectul rezidential din zona Fizicienilor si vom continua cu cladirea de birouri din Bucurestii Noi, urmand ca dupa aceste proiecte sa continuam investitiile in Sibiu”, a declarat Mariana Radu (foto), CEO al Rimobi.

Theresianum cuprinde120 de apartamente ce vor fi livrate in octombrie 2009 si a necesitat investitii de sapte milioane de euro. Proiectul din strada Fizicenilor va avea 135 de apartamente va fi dezvoltat pe 15 etaje supraterane, dintre care unul va deservi spatiul tehnic si 3 niveluri subterane, investitia fiind estimata la 16 milioane de euro.

„Al treilea proiect va fi o cladire de birouri de tip P+12, pe Bucurestii Noi, pentru care urmeaza sa primim in curand autorizatia de constructie. Pentru acest proiect aproximam o investitie de 15-17 milioane de euro”, a adaugat oficialul Rimobi.

Potrivit acesteia, grupul RTC ia in calcul si o relocare a depozitelor din Giulesti, unde zona permite dezvoltari de tip rezidential, insa in ceea ce priveste al patrulea proiect, acesta va fi tot in Sibiu, unde, pe o perioada de trei ani, urmeaza extinderea ansamblului Theresianum si relocarea activitatii producatorului Flaro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri