9 / 12

Locul 8: Ioannis Papalekas - Eurobank Real Estate Investment

Un grup de fonduri de investitii, reprezentate in Romania de Ioannis Papalekas, un om de afaceri din Grecia extrem de discret, a vandut o cladire de birouri, pentru 40 milioane de euro, companiei de investitii imobiliare Eurobank Real Estate Investment.

“La tranzactia cu Eurobank Properties REIC s-a lucrat timp de 12 luni si au fost implicati trei avocati. Cladirea este situata in nordul Bucurestiului, are sapte etaje si aproximativ 23.000 metri patrati”, au declarat, pentru Wall-Street, reprezentantii casei de avocatura Biris Goran, care a asistat vanzatorii.

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas este cunoscut ca fiind unul dintre actionarii Jaguar Development, companie care a dezvoltat si centrul comercial City Mall din sudul Bucurestiului, pe care l-a vandut in urma cu doi ani.

Aceasta achizitie, cladirea Bancpost, este a doua investitie a Eurobank Properties in piata romaneasca, dupa cumpararea cladirii de birouri Eliade Tower, din nordul Bucurestiului”, a afirmat reprezentantul Coliers.

Eliade Tower a fost preluata in vara anului trecut pentru 26,25 milioane de euro, fiind construita pe un teren de 4.000 mp si avand zece etaje.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri