1 / 4

O investitie de 12 mil. euro in 110 apartamente

Proiectul lansat ieri, Avantia 1 Decembrie, este situat la intersectia Strazii Liviu Rebreanu cu Bulevardul 1 Decembrie 1918, in apropierea Lacului Titan si va necesita o investitie de 12 milioane de euro, valoarea terenului fiind inclusa. Terenul a fost cumparat in anul 2006, contra sumei de trei milioane de euro.

Lucrarile de constructie vor incepe in luna iulie, dupa ce va fi aleasa compania de constructii si vor fi finalizate in a doua jumatate a anului 2011. Cele 110 apartamente vor fi distribuite pe 11 etaje, parterul si mezaninul fiind dedicate spatiilor comerciale.

„Avantajul nostru este ca dispunem de suficient capital pentru a incepe lucrarile de constructii si, pentru moment, nu avem nevoie de finantare de la banci. Intr-adevar, in zona mai sunt si alte ansambluri rezidentiale in constructie, insa mizam pe amplasamentul proiectului si pe conditiile de finantare pe care le oferim clientilor nostri”, a declarat Juan Francisco Diaz (foto), General Manager Avantia.

Avantia 1 Decembrie cuprinde garsoniere si apartamente cu doua, trei si patru camere, ponderea majoritara fiind detinuta de locuintele cu trei camere. Pretul de pornire pentru o garsoniera cu o suprafata de 48 mp este de 64.300 euro plus TVA, iar pentru un apartament cu patru camere, cu o suprafata de peste 120 mp, pretul porneste de la 140.000 euro plus TVA. Locul de parcare nu este inclus in pret, ci costa 9.500 euro.

Din cele 110 apartamente, 12 au fost deja rezervate, taxa de rezervare fiind de 2.000 euro. Dupa achitarea acestei taxe, clientul poate plati o rata lunara inca din timpul lucrarilor de constructii si poate primi finantare direct de la dezvoltator, pe o perioada cuprinsa intre cinci si 20 de ani.

Sorin Ditoiu, director comercial Avantia, a afirmat ca de vanzarea apartamentelor se ocupa „o companie de consultanta mica, deoarece marii jucatori isi inchid departamentele de rezidential”, insa nu a facut public numele acesteia.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri