3 / 5

“Oferta” Planorama pentru Prima Casa

In urma unei discutii telefonice cu unul dintre redactorii Wall-Street, care a pretins ca este un potential cumparator, reprezentantii Planorama au declarat ca au la vanzare apartamente care se incadreaza in programul Prima Casa. Mai exact, este vorba de locuinte la re-vanzare, care au fost cumparate in anul 2006 de cativa clienti cu scopul de investitie.

“Pentru Prima Casa, putem vorbi de o garsoniera care este 45.000 euro plus TVA sau un apartament cu doua camere, care costa 70.000 euro plus TVA. Sunt in primul bloc (n.r.: T3), care este deja construit, insa mai avem de lucrat la utilitati. Speram ca intr-o luna, doua sa terminam. Puteti veni la showroom pentru a vedea oferta, suntem aici zilnic pana la ora 17”, ne-a declarat un agent de vanzari al Planorama.

Showroom-ul este amplasat chiar la parterul blocului T3, insa in afara de doi-trei angajati, nimeni nu ii calca pragul. “Degeaba va uitati la blocurile astea, nu mai misca nimic la ele de vreo doi ani. Eu locuiesc chiar vizavi si in fiecare zi ma uit la ele, dar degeaba, nu se mai construieste nimic”, ne-a spus o persoana care locuieste in apropierea proiectului Planorama.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri