1 / 4

Apartamentele cu doua camere, cele mai multe oferte

In luna iulie, pe piata rezidentiala din Bucuresti, au fost scoase la inchiriere 2.673 de locuinte, cu 4,2% mai mult fata de luna precedenta si cu 21,7% mai mult comparativ cu aceeasi perioada a anului 2008, potrivit datelor furnizate de portalul imobiliar AnunturiParticulari.ro.

„Din totalul de 2.673 de apartamente, peste 40% au fost reprezentate de cele cu doua camere. Chiria medie solicitata de proprietarii acestor apartamente a fost de 423 de euro, in scadere cu 1% fata de luna trecuta si cu 28% fata de iulie 2008”, sustin cei de la AnunturiParticulari.ro.

Dupa locuintele cu doua camere, cele mai multe oferte au fost pentru garsoniere, pe piata fiind scoase 880, cu o chirie medie de 296 de euro. Fata de luna precendenta, acest nivel inseamna o scadere cu doar 1,1%, insa raportat la iulie a anului trecut, scaderea este de 23%.

In total, numarul ofertelor disponibile in Bucuresti a fost de 10.883, conform agentiei Re/Max 5 Star, ceea ce inseamna o usoara scadere fata de luna iunie, cand ofertele de pe piata inchirierilor totalizau 11.013.

“In luna iulie, chiriile au avut o evolutie neuniforma: s-au stabilizat in cartiere precum Drumul Taberei sau Militari si au scazut in Colentina si Pantelimon. In zonele centrale, ofertele au ramas neschimbate, dar ofertele chiriasilor sunt mai scazute”, a explicat, pentru Wall-Street, Stefania Trandafir, broker si proprietar al agentiei Re/Max 5 Star.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri