3-3,5 milioane de euro

3-3,5 milioane de euroCel mai scump penthouse (foto) aflat in prezent la vanzare pe piata din Bucuresti costa 3,5 milioane de euro, potrivit companiei de consultanta imobiliara Regatta, agentul de vanzare al proiectului. Locuinta are o suprafata totala de 500 mp, dintre care 200 mp reprezinta terasa si este amplasat in zona Floreasca, avand vedere spre lac.

Pe locul al doilea se afla un penthouse situat in Herastrau, cu un pret de vanzare de 3 milioane de euro, conform consultantului imobiliar DTZ Echinox. Apartamentul, de tip duplex cu gradina amenajata si vedere spre parcul Herastrau, are o suprafata de 600 mp, la care se adauga doua locuri de parcare si spatiu de depozitare in subsol. Locuinta mai include un jacuzzi pe terasa si o zona de gratar.

Continua sa navighezi in acest slide-show pentru a vedea si alte penthouse-uri.





2 milioane de euro

2 milioane de euroLocul al treilea este ocupat de un apartament tip dublex, situat la etajele 5si 6 intr-un imobil din zona Primaverii, pretul de vanzare fiind de 2 milioane de euro, potrivit companiei Regatta, agentul de vanzare.

La etajul 5 se afla doua dormitoare, un dressing si doua bai, iar la etajul 6, un living room, baie, bucatarie si terasa.

Cladirea a fost construita in anul 2004 si include o sala de sport, o sauna si doua locuri de parcare.

Peste un milion de euro

Peste un milion de euroCu preturi cuprinse intre un milion si 1,5 milioane de euro se afla doua penthouse-uri, unul situat tot in zona Primaverii, iar celalalt in zona Dorobanti, ambele fiind scoase la vanzare prin intermediul companiei DTZ Echinox.

„Un penthouse trebuie sa aiba minim 200 mp construiti, cel putin trei dormitoare si terase generoase. Plecand de la aceste standarde, sunt foarte multe exceptii, mai ales pe piata romaneasca, unde s-a ajuns ca orice apartament de doua camere de la ultimul nivel sa fie catalogat drept penthouse”, subliniaza George Ivan (foto), Senior Consultant in cadrul departamentului rezidential al DTZ Echinox.

Astfel, un penthouse din zona Primaverii, cu o suprafata de 277 mp, costa 1,5 milioane de euro. Apartamentul de tip duplex este situat la etajele 3 si 4 intr-un imobil nou.

Un penthouse din Dorobanti, in complexul Washington Residence, cu o suprafata de 400 mp, costa 1,4 milioane de euro. Washington Residence este amplasat pe strada Washington si a fost dezvoltat de compania Sirius International, fiind livrat in anul 2005.



Sub un milion de euro

Sub un milion de euroUn penthouse in zona Herastrau, cu o suprafata de 220 mp, loc de parcare si boxa este scos la vanzare cu 900.000 euro, potrivit companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox, agentul de vanzare. Apartamentul face parte dintr-un complex cu piscina, avand vedere catre parcul Herastrau si catre piscina interioara.

Desi inca nu au fost scoase la vanzare, cele sapte penhouse-uri din proiectul Asmita Gardens, situat pe Splaiul Unirii, vor avea un pret de circa 800.000 euro, fara finisaje. Pana in prezent, printre cumparatorii apartamentelor din Asmita Gardens se numara Nicoleta Luciu, Florin Piersic Jr. si Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

In proiectul Edenia, dezvoltat de Adama in cartierul Titan, un penthouse cu patru camere, cu o suprafata de 189 mp si 46 mp terasa, costa 209.000 euro plus TVA. In acelasi complex, un penthouse cu trei camere, cu o suprafata de 153 mp si terasa de 31 mp, are pret de vanzare de 174.000 euro plus TVA.

Printre cele mai ieftine oferte din Bucuresti se numara penthouse-urile din ansamblul Felicity (foto), dezvoltat de GTC in nordul Capitalei. Cele doua apartamente disponibile au suprafete de 117mp, terase de 22 mp si costa 150.000 euro plus TVA, in pret fiind inclus si locul de parcare subteran.