Ce mall-uri vor fi deschise in ziua de Paste

Ce mall-uri vor fi deschise in ziua de PasteCentrele comerciale din Capitala care vor fi deschise in duminica Pastelui sunt Plaza Romania, Bucuresti Mall, AFI Palace Cotroceni, City Mall si Liberty Center.

Astfel, pentru cele doua mall-uri detinute de Anchor Grup, Plaza Romania (foto) si Bucuresti Mall, programul de functionare va ramane neschimbat pentru fiecare zi din perioada sarbatorilor. „Plaza Romania si Bucuresti Mall vor fi deschise zilnic in intervalul 10-22. Nu putem comunica programul fiecarui magazin in parte, insa cele mai multe vor functiona normal”, au explicat reprezentantii Anchor Grup.

Liberty Center, amplasat la intersectia dintre Calea Rahovei si Strada Progresului, va functiona normal in perioada sarbatorilor, fiind deschis publicului intre orele 10-22, mai putin in ziua de Paste, cand vor fi deschise doar zona de food-court, patinoarul, cinematograful si spatiul de joaca pentru copii, in intervalul orar 14-22.

Mall-ul AFI Palace Cotroceni va fi deschis sambata pana la ora 21, iar duminica vor functiona zonele de atractii si fast-food incepand cu ora 14 si pana la 22.

Magazinele din centrul comercial City Mall, situat in zona Eroii Revolutiei, vor fi deschise sambata doar pana la ora 18, iar duminica vor fi inchise. Restaurantele si zona de divertisment a mall-ului vor functiona sambata dupa programul obisnuit, intre orele 10-22, si duminica in intervalul 14-22. Programul de duminica va ramane la fel si pentru a doua zi de Paste.

Afla cum lucreaza bancile de Paste.

Promotiile iepurasului

Promotiile iepurasuluiIn incercarea de a creste traficul, dar si vanzarile retailerilor, proprietarii centrelor comerciale au lansat mai multe promotii, personajul cheie fiind iepurasul de Paste.

De exemplu, Liberty Center a organizat campania “Iepurasul te ia la shopping” (foto), prin care ofera, prin tragere la sorti, un premiu de 1.000 de euro si zece premii in valoare de 200 euro clientilor care au facut cumparaturi in valoare de cel putin 50 de lei.

In AFI Palace Cotroceni are loc campania “Iepurasul Mega Fun iti aduce premii!" : vizitatorii care fac cumparaturi de peste 200 lei la orice magazin sau de 300 lei la hipermarketul Real pot extrage un card razuibil si castiga premii precum 15.000 lei in vouchere de cumparaturi, LCD-uri, sisteme home cinema sau aparare video si foto.

Tot cumparaturi de cel putin 200 lei sunt necesare si pentru a participa la "Super Tombola Iepurasului", organizata in centrul comercial Baneasa Shopping City. Premiile puse in joc sunt doua autoturisme Hyundai oferite de Tiriac Auto, 20 plasme oferite de Media Galaxy, 20 de expresoare oferite de Nesscafe, 200 de vouchere de cumparaturi in valoare de 50 lei si alte premii oferite de Coca-Cola.

Promotii asemanatoare desfasoara si Anchor Grup in Plaza Romania si Bucuresti Mall. Astfel, pana pe data de 6 aprilie, Achor ofera un voucher de 50 lei pentru cumparaturile in valoare de 150 lei, iar pentru cele in valoare de minim 50 de lei, supermarketul G’market ofera o sticla de vin. Premiul cel mare al promotiei este de 1.000 euro pentru cumparaturi in cele doua centre comerciale.

In parcul comercial Militari, din vestul Capitalei, vizitatorii care vor face cumparaturi in valoare de cel putin 50 de lei in Carrefour, Bricostore, Mobexpert, Norauto sau magazinele galeriei comerciale vor beneficia de 10 minute dgratuite la cursele de carting. Pista de carting este deschisa intre 1 si 6 aprilie, in intervalul orar 12 – 20.

Programul mall-urilor in perioada Pastelui

Programul mall-urilor in perioada PasteluiCentrul comercial Baneasa Shopping City, din nordul Bucurestiului, va fi deschis sambata pana la ora 19, duminica va fi inchis iar luni va fi deschis pana la ora 20.

Mall-ul Sun Plaza, amplasat in apropiere de statia de metrou Piata Sudului, va avea program prelungit joi si vineri, functionand pana la ora 2. Tot joi, centrul comercial va gazui un concert sustinut Smiley. Sun Plaza va fi inchis duminica, iar luni va functiona in intervalul 10-22.

Centre comerciale din reteaua Iulius Mall vor fi inchise in ziua de Paste, iar sambata vor functiona pana la ora 18. Luni, mall-urile din Timisoara, Cluj-Napoca si Suceava vor fi deschise publicului in intervalul orar 12-22, in timp ce Iulius Mall Iasi va fi deschis intre orele 10-22.

Arena Mall din orasul Bacau va fi deschis duminica intre orele 12 si 21, cu exceptiile cafenelelor si restaurantelor care vor avea program pana la ora 22, si a bowling-ului, biliardului si a cazinourilor care vor fi deschise pana la ora 2.