Ce poti sa cumperi pentru mai putin de 1 mil. euro

Ce poti sa cumperi pentru mai putin de 1 mil. euroPentru un penthouse in cel mai recent proiect inaugurat de dezvoltatorul Adama, Evocasa Selecta (foto), amplasat in zona Foisorului de Foc, un potential cumparator trebuie sa plateasca circa 330.000 euro.

Pretul unui penthouse cu o suprafata de 230 mp si o terasa de 130 mp in ansamblul Evocasa Selecta este de 276.812 euro plus TVA. Locuinta este nemobilata, insa pana la sfarsitul lunii clientii primesc un voucher in valoare de 10.000 euro pentru mobilier Noblesse”, au declarat reprezentantii Adama.

In cadrul proiectului Monte Carlo Palace Residence & Hotel, dezvoltat de grupul de companii Marvel Promotions in zona Piata Presei, preturile pentru un pethouse pleaca de la 595.000 euro si ajung pana la 830.000 euro. Astfel, pentru un apartament mobilat cu trei camere, aflat la etajul 14, cu o suprafata construita de 152.00 mp, un client trebuie sa dispuna de 595.000 euro.

La acelasi etaj in proiectul din apropiere de Piata Presei, un apartament nemobiliat cu cinci camere si o suprafata de 230 mp are un pret de 795.000 euro, iar pentru varianta mobilata a apartamentului pretul urca la 830.000 euro, potrivit reprezentantilor Marvel Promotions.

In Asmita Gardens, proiectul cu sase blocuri turn, amplasat pe Splaiul Unirii, singurul penthouse disponibil spre vanzare in prezent, costa 1.250 euro/mp plus TVA, ceea ce inseamna circa 600.000 euro. Apartamentul nu are finisaje, insa Asmita va pune la dispozitia clientilor un designer de interior pentru amenajarea locuintei.

“Pentouse-ul Green, din turnul T5, are un pret de 1.250 euro/mp plus TVA. Locuinta are o suprafata de 200 mp, la care se adauga o terasa de aceeasi dimensiune”, spun cei de la Asmita Gardens.

Proiectul a fost finalizat complet in luna martie, iar preturile apartamentelor pornesc de la 124.000 euro plus TVA pentru un studio de 54 mp construiti si ajung la 186.000 euro in cazul unuia cu trei camere, de 95 mp. Printre cumparatori se numara Nicoleta Luciu, Florin Piersic Jr. si Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Dorobanti si Floreasca

Dorobanti si FloreascaPentru un penthouse amplasat in zona Dorobanti, cu o suprafata de 440 mp, proprietarul asteapta in prezent 1,1 milioane de euro, dupa ce anul trecut spera la 1,4 milioane de euro, arata datele furnizate de compania de consultanta imobiliara DTZ Exchinox.

“Cele mai multe penthouse-uri existente pe piata in acest moment sunt inchiriate, avand contracte peste media pietei. Aproximam ca numarul penthouse-urilor vandute este in jur de 5 – 8 unitati/ an, la care se adauga cele din clasa medie existente in ansambluri rezidentiale”, explica George Ivan (foto), consultant senior in cadrul departamentului rezidential al DTZ Echinox.

In Floreasca, un penthouse cu o suprafata de 300 mp si o terasa de 200 mp isi asteapta cumparatorul de aproape un an, pretul cerut fiind de 3,5 milioane de euro, potrivit consultantului imobiliar Regatta. Apartamentul se afla la etajul 7 intr-un bloc construit in 2008.

Citeste si Topul celor mai scumpe penthouse-uri din Bucuresti.

Cat costa un penthouse in Primaverii sau in Herastrau

Cat costa un penthouse in Primaverii sau in HerastrauUn penthouse tip duplex situat intr-un imobil din zona Primaverii, cu suprafata construita de 350 mp la care se adauga 150 mp terasa si parcare subterana este scos la vanzare pentru 1,3 milioane de euro, potrivit companiei DTZ Echinox.

Tot in cartierul Primaverii, in apropiere de Parcul Bordei, un penthouse (foto) construit anul trecut, cu o suprafata 487 mp, are un pret de vanzare de 1,15 milioane de euro, conform portalului imobiliare.ro. Apartamentul are 4 camere, 4 bai si trei balcoane.

In zona Herastrau, un penthouse cu o suprafata utila de 286 mp are un pret de 2,5 milioane de euro, proprietarul mentionand ca este negociabil, arata datele imobiliare.ro. Apartamentul cuprinde 5 camere, 3 bai si 3 balcoane.

In Herastrau, pe Soseaua Nordului, proprietarul unui penthouse cu patru camere asteapta un pret de 950.000 euro plus TVA, potrivit companiei de consultanta imobiliara Regatta. Locuinta are o suprafa de 331 mp si o terasa de 83 mp, iar blocul beneficiaza de piscina si sala de fitness.