Topul statelor cu cea mai lunga saptamana de lucru

Topul statelor cu cea mai lunga saptamana de lucruIn contextul in care mai multe tari din Europa se confrunta cu grave probleme de finantare, din cauza datoriilor pe care le-au acumulat, multe voci din UE s-au grabit sa le catalogheze drept state lenese, care doar au consumat pe datorie si nu au produs. Daca ne referim, insa, la cat de mult se munceste in Europa, statisticile arata ca lucratorii din tarile mai sarace stau cele mai multe ore la serviciu, in timp ce in tarile cu economii puternice, timpul de lucru este cel mai scurt, noteaza InCont.ro.

Lumea e pe cale sa se intoarca la criza din 1930

Lumea e pe cale sa se intoarca la criza din 1930Seful Fondului Monetar International, Christine Lagarde, atrage atentia ca lumea s-ar putea confrunta cu o criza similara cu cea din anii 30, daca statele nu ajung la un numitor comun pentru a rezolva problema datoriilor, scrie Money.ro.

„Retragere, protectionism, izolare”. Acestea sunt cuvintele prin care Christine Lagarde, seful Fondului Monetar International descrie economia globala, judecand in functie de relatiile din ce in ce mai tensionate dintre Marea Britanie si Franta, sau dintre China si Statele Unite ale Americii.

Exista riscul unui razboi devastator intre SUA si Iran

Exista riscul unui razboi devastator intre SUA si IranStatele Unite ale Americii par angajate in relatii intr-atat de conflictuale cu Iranul incat acestea ar putea conduce la un razboi cu consecinte "dezastruoase", a avertizat Zbigniew Brzezinski, fost consilier al presedintelui american Jimmy Carter, acualmente, consilier de politica externa a presedintelui Barack Obama, potrivit Capital.

Romanii traiesc de pe o zi pe alta

Romanii traiesc de pe o zi pe altaJumatate dintre romani nu-si permit sa economiseasca si nici nu sunt interesati de produsele financiare, potrivit unui studiu elaborat de Novel Research. Locuitorii din mediul ur­ban, cu exceptia Bucurestiului, de­cla­ra ca pun bani deoparte in mod constant, in timp ce bucurestenii eco­no­misesc mai rar, doar pentru lucruri im­portante si investitii. Pe de alta par­te, romanii din mediul rural se in­s­criu preponderent in categoria celor care nu au suficienti bani pentru eco­no­mii, titreaza Jurnalul National.

Cum poti castiga 10.000 euro pe an?

Cum poti castiga 10.000 euro pe an?Asa a procedat un fost politist grec, in varsta de 54 de ani, divortat si fara copii. A declarat ca are 19 copii si a incasat mii de euro, relateaza Financiarul.

Folosind fotografii ale unor copii gasite pe interne, barbatul, care nu mai avea serviciu din 2001, a fabricat timp de 15 ani certificate de nastere false si alte documente necesare pentru obtinerea alocatiilor mult ravnite.