Aberatiile noii taxe auto

Aberatiile noii taxe autoNoua taxa auto, aprobata saptamana trecuta de Parlament, si care urmeaza sa intre in vigoare dupa ce va fi promulgata de presedintele Traian Basescu, va incurca si mai mult situatia de pe piata auto, iar statul, in loc sa castige mai multi bani, se va trezi cu alte procese, afirma expertii citati de DailyBusiness.ro. In plus, tot mai multi romani isi vor inmatricula masinile in Bulgaria sau alte state, spun specialistii, pentru ca taxa va fi, in cele mai multe cazuri, mai mare decat pretul masinii, relateaza Dailybusiness.


Ce se va intampla cu Programul Rabla in 2012

Ce se va intampla cu Programul Rabla in 2012"Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national" 2012 va demara cel mai probabil in luna februarie, scrie Money.ro

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat ca intr-o prima etapa in program vor intra 30.000 de autoturisme, urmand ca numarul lor sa fie suplimentat, daca este cazul. O persoana poate folosi, ca si pana acum, 3 vouchere.

Potrivit lui Borbely, valoarea unui voucher ramane la nivelul anului trecut, adica 3.800 de lei.

Care este cel mai ieftin RCA pe care il poti plati acum

Care este cel mai ieftin RCA pe care il poti plati acumPretul minim pe care il poate plati un sofer roman pentru reinnoirea politei RCA in aceasta iarna este cu aproximativ 15% mai mic decat la sfarsitul anului trecut, potrivit unui studiu realizat de Safety Broker, prin intermediul casco-ieftin.ro, conform Evenimentul.

Pentru persoanele fizice, calculul tarifelor a fost realizat pe baza preturilor minime oferite de companiile de asigurari pentru fiecare categorie de motorizare, luandu-se in considerare un asigurat fara daune, cu vârsta peste 30 de ani, din mediul urban.

Colapsul Europei - tehnici de supravietuire

Colapsul Europei - tehnici de supravietuireChiar si in varianta pesimista a unei crize de amploare in UE, viata trebuie sa continue. Cu putin noroc si ceva mai multa indemanare, ne putem feri de efectele tragice ale furtunii economice.

"Zona euro se prabuseste in zece zile", "Bancile centrale se pregatesc de colapsul monedei unice", "Economia UE, in pericol". Anunturile de acest tip au devenit deja rutina si, dupa cat se pare, apocalipsa continentala s-a amanat din nou, informeaza Capital.

De ce nu putem scapa de "baietii destepti"

De ce nu putem scapa de "baietii destepti"Hidroelectrica vrea sa rezilieze contractele cu "baietii destepti", dar fara sa plateasca penalitati, lucru imposibil fara ajutorul UE, scrie Adevarul.

La finele saptamanii trecute, Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea Energy Holding de suspendare a clauzei de forta majora din contractele Hidroelectrica si de reluare a livrarilor de energie la intreaga cantitate. Din cauza secetei, productia Hidroelectrica este acum la jumatate, iar compania a activat clauza de forta majora, pentru a reduce livrarile.