Taxa auto: Cat platesti daca aduci de la nemti un Golf de maximum 6.000 de euro

Taxa auto: Cat platesti daca aduci de la nemti un Golf de maximum 6.000 de euroMasinile germane au fost preferatele romanilor in 2011, in special pe segmentul second-hand, prima pe lista clasandu-se Volkswagen, potrivit unei analize privind piata auto din Romania, realizata de auto.ro si Daedalus Millward Brown la finalul anului care tocmai a trecut. Pentru ca studiile arata ca intentia de cumparare de masini second-hand este in crestere, am facut o simulare a taxei auto, versiunea 2012, pentru un Volkswagen Golf adus din Germania, scrie Capital.

Romania, cea mai expusa tara din regiune la restructurarea activitatii bancare

Romania, cea mai expusa tara din regiune la restructurarea activitatii bancareRomania este cea mai expusa tara din regiune la restructurarea activitatii bancare in urmatorii ani, arata un raport UniCredit. In caz ca bancile vor retrage finantare din Romania, avansul creditarii va fi tras in jos cu o treime. La polul opus, Turcia si Rusia vor beneficia de cel mai mare avans al creditarii in urmatorii ani si nu se vor confrunta cu nici un risc de restrangere a activitatii bancare, informeaza Money.ro.

TOP 10 solutii: Cum sa inoate Romania contra curentului de criza din Vest

TOP 10 solutii: Cum sa inoate Romania contra curentului de criza din VestPutem depasi criza in 2012, daca simplificarea fiscala, flexibilizarea pietei muncii si plata datoriilor statului sunt cap de afis pe agenda guvernantilor. Exporturile nu au motiv sa scada foarte mult in 2012, chiar daca Europa ar putea intra in recesiune. Nici anul trecut economia nu a evoluat bine pe continent si, cu toate acestea, exporturile locale au crescut puternic fata de 2010, precizeaza Evenimentul Zilei.

Dacia Lodgy a aparut deja pe sosea

Dacia Lodgy a aparut deja pe soseaDacia Lodgy a fost surprinsa pe strazile din Targoviste la testele efectuate inainte de lansarea oficiala din martie, potrivit unor filmulete care circula de pe internet preluate de Adevarul.

Lodgy este un vehicul de familie disponibil in varianta cu 5 si 7 locuri. In concordanta cu spiritul marcii Dacia, Lodgy este un model foarte spatios, cu prestatii inedite, adaptate asteptarilor clientilor.

Cum a devenit Putin atotputernic

Cum a devenit Putin atotputernicIn ajunul alegerilor prezidentiale, postul de televiziune BBC va prezenta un film documentar despre Vladimir Putin, care si-a propus sa revina la Kremlin. Primul episod, difuzat aseara, arata cum succesorul lui Boris Eltin a acaparat sub controlul sau politica rusa, scrie Financiarul.


Filmul, „Putin, Rusia si Occidentul”, are patru episoade. Pentru realizarea peliculei, regizorii Norma Percy si Paul Mitchell au folosit un numar impresionant de inregistrari video, au luat cateva zeci de interviuri cu fosti si actuali mari politicieni rusi si occidentali.