Cat atrage publicitatea online

Cat atrage publicitatea onlinePonderea Internetului in piata de media a crescut la aproximativ 6-7% in perioada 2010-2011, comparativ cu 3%, cat inregistra in 2007. Va reusi online-ul sa se impuna in fata vehiculelor clasice de informare si publicitate - televiziune, radio, presa scrisa, outdoor, se intreaba DailyBusiness.

Tinand cont de rezultatele aferente primului semestru din 2011, de aproximativ 10,3 milioane euro, si de istoricul mixului veniturilor primul semestru versus al doilea semestru, conform ROADS, realizat de PwC pentru IAB, estimam ca piata publicitatii online a inregistrat in 2011 un volum relativ similar cu cel din 2010

Bomba creditelor restante explodeaza in asigurari

Bomba creditelor restante explodeaza in asigurariAsiguratorii platisera, pana in octombrie 2011, aproape 9% din valoarea totala a restantelor noi la credite de consum, adica peste 84 milioane de euro, si se feresc sa mai incheie astfel de polite. In ultimii doi ani doar doua companii din Romania au mai vandut asigurari de credite intr-un ritm semnificativ, scrie Capital.

FMI: Ati exagerat cu stransul curelei

FMI: Ati exagerat cu stransul cureleiDupa trei ani de austeritate, a venit vremea sa simtim efectul acestor sacrificii. Acesta pare sa fie mesajul cu care a venit Fondul Monetar International (FMI) in Romania, pentru o noua evaluare a acordului de finantare, relateaza Evenimenul Zilei.

Asta nu inseamna ca reformele din sectorul public nu trebuie sa mearga inainte, mai ales in administratie si in companiile de stat, unde "oamenii sunt platiti mai mult decat produc", ne-a spus economistul Bogdan Baltazar.

Americanii se implica in despagubirea fostilor proprietari

Americanii se implica in despagubirea fostilor proprietariExperti americani au consiliat Guvernul in elaborarea proiectului de lege privind despagubirea proprietarilor deposedati abuziv de regimul comunist, potrivit lui Mark Gitenstein, ambasadorul Statelor Unite in tara noastra. Fondul Proprietatea a fost solutia propusa de guvernanti pentru aceasta problema spinoasa, insa din cauza modului de constituire si a valului de procese care au urmat, ca sa nu mai vorbim despre lentoarea acordarii de compensatii, Curtea Europeana a Drepturilor Omului ne-a impus sa eficientizam procesul de despagubire pana in iulie 2012, precizeaza Bursa

Ce se va intampla cu preturile masinilor second hand daca Guvernul amana cu un an aplicarea taxei

Ce se va intampla cu preturile masinilor second hand daca Guvernul amana cu un an aplicarea taxeiSuspendarea taxei auto pentru masinile inmatriculate prima oara inainte de 2007, anuntata luni de ministrul Mediului, ar putea conduce la o majorare cu pana la 25% a numarului de tranzactii cu aceste automobile, sunt de parere dealerii auto consultati de Gandul.

In ceea ce priveste preturile insa, parerile sunt impartite. In timp ce unii dealeri auto sustin ca preturile la care se vor realiza tranzactiile vor fi mai mici cu 15-20% fata de cele din 2011, altii considera ca aceste automobile nu au motive sa se ieftineasca